Underhållsabetet kommer att pågå i 1-2 veckor, tack för din förståelse.

Turebergs Villaägareförening

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar inom området Tureberg i Sollentuna kommun.

Hus i lummig miljö
iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Varmt välkommen till Turebergs villaägareförenings hemsida!

Här hittar du information om aktiviteter, möten, förmåner och annat matnyttigt för oss boende i området. Föreningens område sträcker sig från SILVERDAL i söder ända upp till OKQ8 i norr (vid gamla brandstationen)  och begränsas av EDSVIKEN i öster; TVF är en signifikant bit av Sollentuna. Ta del av förmåner både lokalt och nationellt och var med och påverka ditt område.

Om du har information, frågor, tips, synpunkter på/till hemsidan eller i andra ärenden, maila styrelsen turebergvf@gmail.com eller skriv till Turebergs Villaägareförening, Box 824, 191 28 Sollentuna. Övriga kontaktuppgifter hittar du under kontakt.

Du kan läsa mer om föreningen här och på länkarna ovan.

För våra protokoll så tryck här (du behöver dock logga in med ditt medlemsnummer för att nå dessa).

Kika på det senaste som hänt under aktuellt som du väljer i navigeringen ovan. 

Vill du kika på våra lokala medlemsrabatter och förmåner -  tryck här.

-----

Den pandemi som lamslagit hela världen har naturligtvis även påverkat oss i Turebergs Villaägareförening. Det har inte varit möjligt att ordna ett årsmöte och samtidigt följa Folkhälsomyndigheten och Regeringens rekommendationer.

Däremot försöker vi i Styrelsen att främja Villaägarnas intressen i Tureberg bland annat genom digitala möten med representanter från Kommunstyrelsen  och den vägen driva våra frågor. Vi ser fram emot att snart kommer vaccinet och att vi kommer att kunna återgå till att mera aktivt och direkt kunna driva våra villaägarintressen.

-----

Styrelsen i Turebergs Villaägareförening

Sollentuna Februari 2021