Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Turebergs Villaägareförening

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar inom området Tureberg i Sollentuna kommun.

Hus i lummig miljö
iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Varmt välkommen till Turebergs villaägareförenings hemsida!

Här hittar du information om aktiviteter, möten, förmåner och annat matnyttigt för oss boende i området. Föreningens område sträcker sig från SILVERDAL i söder ända upp till BRANDSTATIONEN i norr och begränsas av EDSVIKEN i öster; TVF är en signifikant bit av Sollentuna. Ta del av förmåner både lokalt och nationellt och var med och påverka ditt område.

Om du har information, frågor, tips, synpunkter på/till hemsidan eller i andra ärenden, maila styrelsen turebergvf@gmail.com eller skriv till Turebergs Villaägareförening, Box 824, 191 28 Sollentuna. Övriga kontaktuppgifter hittar du under kontakt.

Du kan läsa mer om föreningen här och på länkarna ovan.

För våra protokoll så tryck här (du behöver dock logga in med ditt medlemsnummer för att nå dessa).

Kika på det senaste som hänt under aktuellt som du väljer i navigeringen ovan. 

Vill du kika på våra lokala medlemsrabatter och förmåner -  tryck här.

Beslut som togs vid styrelsemötet den 3 december 2019 rörande vår släpvagn är följande: -  Tyvärr har styrelsen tvingats ta ett beslut om att avveckla förmånen vi haft med utlåning av en släpärra. Anledningen är att släpkärran årligen kostat oss stora summor för att åtgärda de skador som uppkommit pga medlemmars slarv och ovarsamhet.  Istället har vi ingått ett avtal med med Cirkel K (Kanalvägen) där våra medlemmar kan hyra släpvagn med 20% rabatt mot uppvisande av medlemskort. 

Vårt årsmöte som var planerat till den den 31 mars är nu inställt enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läs mer - Tryck här.

Styrelsen i Turebergs Villaägareförening