Välkommen till ett medlemskap fyllt med fördelar!

Du betalar endast 39 kr i månaden

Mor och dotter på tomt utanför hus

Det ingår i ditt medlemskap

  • Rabatter och förmåner från tusentals återförsäljare. Exklusivt för medlemmar
  • Bolån, elavtal och försäkringar - Färdigförhandlat för att sänka dina boendekostnader
  • Gratis juridisk- och byggteknisk rådgivning med smarta avtalsmallar
  • Opinionsbildning - Vi driver frågorna som spelar roll för dig som husägare 
  • Medlemsmagasin fullt av inspiration, erbjudanden och användbara tips för husägare
  • Vår digitala tjänst Min Villa - Underhållsplanen som ger dig koll på ditt hus
  • Lokal påverkan genom våra villaägarföreningar, som du får medlemskap i om en sådan finns i ditt område
En bild som visar citattecken-ikon i svart-vitt.

Jag fixade min dotters rum utan att spräcka budgeten. Det hade inte gått utan Villaägarnas rabatter på tapeter och färg. Stort tack för det!

Malin A, Villaägare i Piteå

En bild som visar citattecken-ikon i svart-vitt.

Villaägarna fanns där för oss när vi behövde dem. Det var värdefullt att snabbt få prata med en byggteknisk expert när rören hade frusit sönder i sommarstugan.

Anders P, Villaägare i Örebro

En bild som visar citattecken-ikon i svart-vitt.

Jättebra rabatter och erbjudanden, vilket verkligen behövs nu. Jag kollar alltid era rabatter innan jag ska köpa något till huset.

Fredrika K, Villaägare i Uppsala

Våra mest uppskattade tjänster för dig som husägare

Medium icons-36.svg
Försäkringar

Försäkringslösningar framtagna utifrån våra medlemmars behov. 
Samla dina försäkringar och få 15% rabatt.

Medium icons-34.svg
Rådgivning

Vi hjälper dig med frågor som rör ditt boende.
Som medlem i Villaägarna har du fri tillgång till Sveriges enda expertrådgivning för hus.

Medium icons-14.svg
Rabatter

Vi har förhandlat fram förstklassiga kampanjer och erbjudanden för dig som medlem.

Funderar du på något?

Här ser du våra vanligaste frågor och svar kring medlemskapet

Vi jobbar för att du ska kunna bo och leva bra i ditt hus. Det betyder att vi ser till att du håller dna boendekostnader nere genom att bland annat erbjuda bolån, försäkringar och elavtal som vi har förhandlat ner priserna på – åt dig.

Vi ser också till att du får mer pengar över när du ska göra diverse inköp till huset. Vi samarbetar med över 2000 kända varumärken inom bygg, fordon, heminredning, resor och mycket mer – där du får rabatt och kampanjpriser genom ditt medlemskap.

Vi erbjuder även kostnadsfri byggteknisk och juridisk rådgivning. Vi har sveriges enda expertrådgivning för husfrågor. Vi hjälper till exempel till med: Byggnadstekniska frågor, plan- och bygglagsfrågor, ekonomisk familjejuridik, boendeekonomi, renovering, energi- och uppvärmningsfrågor och mycket mer. Se vad andra medlemmar har frågat och fått till svar här.

Sen jobbar vi hårt för dig i samhällspolitiken och tar debatten för dina boendevillkor och intressen som husägare – både lokalt och ända upp på regeringsnivå. Läs mer om det här (länk till debatt)

Bli medlem och ta del av alla fördelar redan idag!

Du betalar endast 39 kr i månaden för din första medlemsperiod som gäller ett år. Du kan också välja att betala för hela året direkt. Finns en lokal villaförening på din ort ingår även medlemskap där utan extra kostnad.

För kommande period betalar du ca 45 kr i månaden, beroende på ev lokalföreningsavgift. Medlemskapet betalar snabbt igen sig när du tar del av alla våra förmåner, rabatter och kampanjer. Och kom ihåg att expertrådgivning ingår i ditt medlemskap och alltid är kostnadsfri för dig.

När du blir medlem på vår webb får du direkt tillgång till ditt inlogg. Det betyder att du kan börja använda dina rabatter, förmåner och expertrådgivningen på en gång. Du får även ett antal välkomstmejl av oss där vi introducerar dig i medlemskapets alla delar och visar vart du hittar alla dina förmåner. Du får även våra nyhetsbrev och förmånsbrev där vi håller dig uppdaterad om allt som händer i villavärlden och berättar om våra mest aktuella rabatter och kampanjer. Se till att vi har rätt mejladress till dig så att du inte missar några bra erbjudanden. 

Du får också ett välkomstbrev på posten av oss, det innehåller fyra värdecheckar, din guide till medlemskapet och senaste numret av medlemsmagasinet Villaägaren. 

Du hittar dina medlemsrabatter som inloggad på vår web - under fliken Rabatter och Förmåner. På våra kampanjsidor finns det en instruktionsruta längst ner där det står ”Ta del av erbjudandet”. Där ser du din rabattkod för den specifika kampanjen.  

Som medlem får du även mejl av oss inför varje ny kampanjperiod.  

Du hittar också alla aktuella rabatter och kampanjer i ditt medlemsmagasin Villaägaren som vi skickar hem till dig 6 gånger om året. Du kan även läsa Villaägaren digitalt på vår web - du hittar den under fliken Förmåner och Magasinet Villaägaren. 

Hör av dig till oss om du behöver hjälp. 

Det går utmärkt att bli medlem oavsett om du bor i ett radhus, i en villa, äger en sommarstuga, ett fritidshus eller ett torp. Vårt medlemskap är till för dig som husägare, därför har vi sett till att våra medlemmar alltid får färdigförhandlade avtal på tjänster som bolån, försäkringar, elavtal. Vi har även sett till att du alltid får extra förmånliga och säsongsanpassade rabatter på till exempel bygg, trädgård, inredning och målarfärg. Sådant som vi vet att våra 230.000 medlemshushåll efterfrågat.

Välkommen att upptäcka ett medlemskap fullt av förmåner.

Medlemsavgiften

Just nu endast 39 kr i månaden!

  Du betalar endast 39 kr i månaden för din första medlemsperiod som gäller ett år. Finns en lokal villaförening på din ort ingår även medlemskap där utan extra kostnad. För kommande period betalar du ca 45 kr i månaden, beroende på ev lokalföreningsavgift. Medlemskapet betalar snabbt igen sig när du tar del av alla våra förmåner, rabatter och kampanjer. Och kom ihåg att expertrådgivning ingår i ditt medlemskap och alltid är kostnadsfri för dig.

Betala enkelt via:

En bild som visar en MasterCard-logga. En bild som visar en Visa-Logga. En bild som visar en Swishlogga.