Vi hjälper dig

I mer än 60 år har Villaägarna på olika sätt arbetat för att hjälpa dig i vardagen som husägare. Det tänker vi fortsätta med. Från en blygsam start har Villaägarnas Riksförbund utvecklats till en organisation med närmare 324 000 medlemmar.

Jobba hos oss

Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation för alla med eget hus. Vi är partipolitiskt oberoende och arbetar utan eget vinstintresse. 

Vårt löfte till marknaden är ”Ditt hus. Vårt intresse” med visionen att alla ska kunna förverkliga sina småhusdrömmar och påverka den lokala boendemiljön.

Våra jobberbjudanden just nu 

Lantmätare 

Som lantmätare kommer du ge kvalitativ rådgivning per webb, mejl och telefon till medlemmar och samfällighetsföreningar med komplicerade ärenden där din specialistkompetens behövs. 

Juridikstuderande/Juridiska rådgivare 

Vi kommer anställa 4-5 juridiska rådgivare för en deltidstjänst motsvarande en dags arbete i veckan. Vi söker dig som studerar juridik på universitetsnivå och läser termin 5 eller har kommit längre i dina studier. Arbetet innebär främst att ge juridisk rådgivning per telefon till Villaägarnas medlemmar inom främst fastighetsrätt, konsumententreprenadjuridik, övrig konsumenträtt, grannefrågor, PBL och ekonomisk familjerätt