Det är många som hör av sig till rådgivningen. Därför har vi längre svarstider än vanligt. Vi hoppas du har överseende.

Vi har fått många frågor till rådgivningen under den senaste tiden. Det kan därför ta längre tid än normalt att få svar. Vi ber om ursäkt för dröjsmålet och hoppas att du har överseende.

Trädgårdsfint med Gardena

Trädgårdsintelligens i din handflata! Luta dig tillbaka och låt Gardena Smart System sköta trädgården med allt samlat i en enda smartphone-app. Enkel installation, användning och planering. Allt för din trädgård med upp till 25 % rabatt!

Gardena är idag Europas ledande varumärke för trädgårdsredskap med kvalitet - du hittar allt för både stor och liten trädgård.

Gardena Smart System - professionell omvårdnad för din trädgård som förenar bevattningslösningar, gräsvård och mer i ett och samma system. Njut av mer bekvämlighet och frihet samtidigt som du har full kontroll över din trädgård.

Oavsett om du vill styra robotgräsklipparen, trädgårdsbelysningen, vattenspridaren eller jordfuktighetsmätaren - du har alltid full kontroll via Gardena smart App.

Medlemserbjudande

Köp Gardena trädgårdsprodukter och verktyg med förmånlig medlemsrabatt samt upp till 25 % rabatt på utvalda produkter från Gardena Smart System.

Besök vår Medlemsshop för mer information och beställning

Gardena Smart System

Professionell omvårdnad för din trädgård som förenar bevattningslösningar, gräsvård och mer i ett och samma system, se video.