Tjänster för hållbara hus och säker inomhusmiljö

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du upp till 15 % rabatt på utvalda tjänster hos Ocab och olika kampanjerbjudanden under året (rabatten gäller på Ocabs ordinarie villaprislista).

  • Fuktkontroll: 10 % rabatt
  • Vind- och Krypgrundsbesiktning: 10 %
  • Komplett, fast installerad avfuktare: 5 % rabatt
  • Fasad- och yttertakrengöring: 15 % rabatt
  • Asbestsanering, ventilationsrengöring, luktsanering och nikotinsanering: 5 % rabatt
  • Fuktmätare: 20 % rabatt

Med en fuktmätare håller du koll på den relativa luftfuktigheten på svåråtkomliga ställen som vind, krypgrund och källare, det vill säga i utrymmen där det finns risk att det tar tid innan man annars upptäcker fukt och mögel. Fuktmätare med en huvudenhet och en sensor inklusive frakt och moms kostar 550 kr för dig som medlem (ord pris 695 kr).

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Ocab kombinerar över 50 års erfarenhet med omfattande expertis inom avfuktning och sanering. Ocab hjälper till med provtagningar och mätningar, utreder orsaker till skador och erbjuder rätt åtgärder med fokus på långsiktighet, hållbara hus och en säker inomhusmiljö.     

Ocab

Ocab kombinerar över 50 års erfarenhet med omfattande expertis inom avfuktning och sanering. Ocab hjälper till med provtagningar och mätningar, utreder orsaker till skador och erbjuder rätt åtgärder med fokus på långsiktighet, hållbara hus och en säker inomhusmiljö. Du får även hjälp med radonmätning och sanering.