Hållbara trägolv från Bjelin

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 10 % rabatt vid beställning på allt från golv till underhållsprodukter i Bjelins webbutik.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Världsledande svensk och miljövänlig golvteknik från företaget som uppfann klickgolvet. Det med marknadens starkaste fogsystem. Hos Bjelin hittar du både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Produktionen bygger på enkla och kloka principer som säkerställer en hållbar verksamhet. Det trä som inte kan användas i produktens ytskikt används i stället som fyllnadsmaterial eller energi. Inget går till spillo. Råmaterialet hämtas från ansvarsfullt förvaltade skogar där träet bearbetas lokalt. Detta innebär att transporterna blir kortare samtidigt som jobben blir kvar regionalt.

Klickbar fiskben i härdat trä

Förutom en klickbar fiskbensparkett i ett klassiskt format har Bjelin nu även introducerat härdade trägolv i fiskbensmönster. Stavarna kommer i en större storlek och i ett mer slagtåligt material, och ger en stilren och modern känsla till rummet. Perfekt till större och mer trafikerade ytor som kök och hall.

För att tillverka härdade trägolv använder Bjelin en unik produktionsteknik för att använda hela trädet som råvara, vilket ger tio gånger fler ytskikt jämfört mot ett traditionellt parkettgolv. Detta innebär att färre träd kan tas ut från skogen och du får ett miljövänligt och slitstarkt trägolv med en fantastisk träkänsla!

Bekymmersfri installation

Med Bjelins klicklås för små stavar är installation av fiskbensgolv lättare än någonsin, inga spikar och inget lim och efterbehandling som slipning eller lackning/oljning behövs inte. Du får alltså både en kortare projekttid och en billigare totalkostnad jämfört mot en traditionell fiskbensparkett.

Det nya härdade trägolvet i fiskbensmönster säljs idag endast på Bjelin.se.

Alla Bjelins golv kommer med läggningsgaranti och en materialgaranti mellan 10 år och livstidsgaranti beroende på golv.

Läs mer om Bjelin och deras utbud av hållbara golv

 

Bjelin Sweden

https://www.bjelin.se/

Bjelin utvecklar och tillverkar både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material. Produktionen bygger på enkla och kloka principer som säkerställer en hållbar verksamhet.