Logotyp för Clas Fixare

Clas Fixare gör jobbet!

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 200 kr rabatt när du bokar en Clas Fixare

Boka din fixare redan idag på clasfixare.se. Där kan du också läsa mer om Clas Fixare och deras RUT-tjänster.

Välj vilken tjänst du önskar få utförd samt önska dag för utförande. Du blir sedan kontaktad för att få din bokning bekräftad.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Visst vore det skönt att få hjälp med de där grejerna som behöver fixas hemma?
Har du en hylla som aldrig sätts upp, en router som krånglar, en dimmer som glappar eller en kran som droppar? Låt en duktig hantverkare från Clas Fixare göra jobbet, de är vvs- och el-certifierade och kan hjälpa dig med det mesta. Allt det där som är lite för smått för traditionell hantverkshjälp, men som samtidigt är lite för svårt eller för jobbigt att göra själv.

Du har väl inte missat att Clas Fixare även kan hjälpa dig med att montera dina möbler? Clas Fixare löser alla typer av möbelmontering i alla typer av hem.
Från 1 januari 2021 omfattas montering av möbler av RUT-avdraget. RUT-avdraget är på 50 procent av monteringskostnaden.

Alltid både fasta priser och fasta ankomsttider, allt för att du ska slippa otrevliga överraskningar med oväntade kostnader.

De vanligaste tjänsterna är tydligt och enhetligt prissatta och du beställer enkelt din fixare genom appen. Du kan dessutom välja att beställa produkter ur Clas Ohlsons produktsortiment som Clas Fixare sedan tar med sig vid besöket. Kan det bli bättre?

Clas Fixare finns just nu i hela Stockholmsområdet och i Uppsala. Inom kort kommer tjänsten även att finnas tillgänglig i Göteborg.

CTEK Njord Go laddare för elbilar och elhybrider + installation av behörig elektriker hos Clas Fixare endast 7995 kr

Priset, 7995 kr efter skattereduktion för grön teknik, gäller när du beställer laddbox och installation av CTEK Njord Go via Clas Fixare (pris före skattereduktion är 15 494 kr).

Skattereduktionen dras av direkt på din faktura och det totala priset blir lägre än om du bara köper laddaren. Ett kanonerbjudande för dig och miljön, helt enkelt! Tjänsten är tillgänglig i Stockholm och Uppsala.

Läs mer hos Skatteverket om avdrag för grön teknik

Till Clas Fixare

 

Clas Fixare

https://www.clasohlson.com/se/clas-fixare

Clas Fixare, en tjänst från Clas Ohlson, hjälper dig att ta tag i hemmafixet. Har du problem med en droppande kran eller vill installera en dimmer? Du är inte ensam. Listan på saker som behöver fixas hemma kan vara lång och kännas jobbig. Vi hjälper dig med hemmafix för inom- och utomhus, montering av möbler och mindre reparationer i hemmet och mycket mer. Låt en fixare komma hem till dig och förenkla din vardag. Du väljer tid och Clas Fixare tar med verktygen, tillsammans med 100 år av kunskap från Clas Ohlson.