Hantverkare på tak spikar planka

TryggtJobb

Känn dig säker vid köp av byggtjänster – utan kostnad för dig som är medlem i Villaägarna

Ett samarbete mellan Villaägarnas Riksförbund och BraByggare

Så här funkar det

Känn dig säker vid köp av byggtjänster. Med TryggtJobb signerar både du och hantverkare ett digitalt avtal med BankID. För din trygghet!

Lägg upp en förfrågan Lägg upp en kostnadsfri förfrågan om ditt byggprojekt på BraByggare.se genom att fylla i formuläret.
Välj hantverkare Vi matchar dig med upp till sex hantverkare som alla är kvalitetskontrollerade och certifierade “Godkända av Villaägarna”.
Signera digitalt avtal När du kommit överens med en hantverkare signerar ni båda ett digitalt avtal med BankID – framtaget av Villaägarnas Riksförbund, Sveriges Byggindustrier och Konsumentverket.
Vi finns med dig hela vägen BraByggare sparar avtalet och Villaägarnas byggnadstekniska och juridiska experter finns tillgängliga före, under och efter byggprojektet.

Då erbjuds TryggtJobb

TryggtJobb erbjuds för ombyggnationer, tillbyggnationer, nybyggnationer och omfattande köks-, badrums- och takrenoveringar.

Om tjänsten

TryggtJobb är ett samarbete mellan Villaägarnas Riksförbund och BraByggare, det smartaste sättet att hitta duktiga och professionella byggare.

Logotyp för BraByggare

Genom skriftliga avtal ökar möjligheterna för att du och hantverkaren kommer överens och att ni båda är nöjda när byggprojektet är klart. Med TryggtJobb använder du avtalsmallar som Villaägarnas Riksförbund varit med och tagit fram.

— Ulf Stenberg, chefsjurist Villaägarna

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Telefon: 010 707 73 79

Mejl: info@brabyggare.se

Vår kundtjänst har öppet måndag till fredag 9.00 - 16.30 med lunchstängt mellan 12.00 och 13.00.

Ta ditt byggprojekt från idé till verklighet

Lägg upp en förfrågan kostnadsfritt idag och få svar från flera kvalitetssäkrade byggproffs inom ett par dagar!

Kom igång