Logotyp för Bolån Logotyp för Bolån

Ett av marknades billigaste bolån för dig som medlem.
Upp till 1,42 procentenheter rabatt!

Till erbjudandet

Flytta ditt bolån och spara tusenlappar i månaden!

Som medlem kan du få upp till 1,42 procentenheter rabatt på listräntan när du flyttar ditt bolån till Söderberg & Partner bolån. Erbjudandet är exklusivt för dig som är medlem och gäller både vid flytt och nytecknat bolån på villa, bostadsrätt och fritidshus. Rabatten beror på bindningstid och belåningsgrad.

Fem anledningar att flytta ditt bolån till Söderberg & Partner Bolån

Villaägarna erbjuder dig som är medlem ett lån utöver det vanliga. Genom vårt samarbete med Söderberg & Partner Bolån kan du känna dig trygg med att du får:

  • Upp till 1,42 procentenheter rabatt på listräntan!
  • Slipp förhandla – det har vi gjort åt dig
  • Enkelt och tryggt – du kan sköta allt från din dator
  • Personlig kontakt och hög service
  • Snabba besked och svar på alla frågor som uppstår kring ditt bolån

Vill du veta vad du får för rabatt och ränta?

Räkna ut ditt unika ränteerbjudande

Vår prismodell för medlemmar är enkel och gäller tillsvidare. Den kan komma att justeras över tid och alla rabatter gäller under en villkorsperiod i taget.

Räkna ut din ränta

Ränta

4,32%

Belåningsgrad

57,14%


Aktuell 3-månadersränta

5,74%

Din rabatt som medlem

-1,42%

Din aktuella 3-månadersränta

4,32%

Ränteutgift per månad

7 200:-/mån

För ett bolån på 2 500 000 kr med en 3-månaders bunden ränta på 5,03 % och rak amortering på 40 år blir den effektiva räntan 5,07 %. Vid oförändrat ränteläge under lånets amorteringstid blir den totala summan att betala 5 025 486 kr varav räntekostnaden är 2 525 486 kr. Den första månadsbetalningen för ränta och amortering blir 15 688 kr varav 5 208 kr är amortering. Antal månadsinbetalningar är 480 stycken. Räkneexemplet förutsätter att räntan är oförändrad under löptiden. Eventuella skatteavdrag har inte medräknats. Inga avgifter tillkommer. Om du löser bundna lån hos en kreditgivare i förtid behöver du i vissa fall betala ränteskillnadsersättning. Räntan för lånet fastställs på lånets utbetalningsdag. Söderberg & Partners Bolån AB är förmedlare av bolån. Kreditgivare är Borgo AB (publ). Lånet förutsätter panträtt i fast egendom, tomträtt eller bostadsrätt. Erbjudandet gäller tillsvidare, för lån förmedlade till kreditgivaren Borgo AB (publ). Söderberg & Partners Bolån förbehåller sig rätten att ändra erbjudandet.

Räkneexempel 2023-09-15

Som medlem slipper du förhandla med bankerna – vi har gjort det åt dig

Vi har jobbat hårt för att hitta ett sätt för våra medlemmar att sänka sina bolånekostnader och är mycket glada att kunna erbjuda en av marknaden bästa låneerbjudanden i samarbete med Söderberg & Partners Bolån.

Som medlem får du även en personlig kundansvarig hos Söderberg & Partners Bolån som hjälper dig genom hela processen och ser till att allt fungerar. Och du kan när som helst ringa till din kontaktperson och ställa frågor. Genom att flytta ditt bolån kan du spara tusenlappar varje månad, det är en unik medlemsförmån som vi är mycket stolta över att kunna erbjuda.

Har du några frågor eller vill veta mer?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

Telefon: 08-466 80 40
Öppettider:
Måndag – Torsdag kl. 9.00 – 18.00
Fredag kl. 9.00 – 17.00

E-post: bolan@soderbergpartners.se