Logotyp för Bolån Logotyp för Bolån

Bolåneerbjudande till dig som medlem i Villaägarna!

Till erbjudandet

Vi finns här för dig – under hela din bostadskarriär

Vi är en bolåneförmedlare som sätter dina behov i fokus och finns tillgängliga under hela din bostadskarriär. Det innebär att du kan känna dig trygg med att du alltid får snabb och personlig service när du vänder dig till oss. Vi utgår vi från hela din ekonomiska situation, för att ta fram den bästa lösningen för just dig.

Ett förmånligt lån för dig som medlem

Söderberg & Partners Bolån erbjuder dig som är medlem i Villaägarnas Riksförbund ett lån utöver det vanliga. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får:

  • En personlig kontakt som finns tillgänglig med snabba besked och svar på alla frågor som uppstår kring ditt bolån. 
  • Korta svarstider och hög service under hela din bostadskarriär. Inte bara när du är ny som kund.
  • Ett förmånligt ränteerbjudande som avgörs av din belåningsgrad och vald löptid.

Vill du veta vad du får för rabatt och ränta?

Räkna ut ditt unika ränteerbjudande

Vår prismodell för medlemmar är enkel och gäller tillsvidare. Den kan komma att justeras över tid och alla rabatter gäller under en villkorsperiod i taget.

Räkna ut din ränta

Ränta

4,67%

Belåningsgrad

57,14%


Aktuell 3-månadersränta

6,07%

Din rabatt som medlem

-1,40%

Din aktuella 3-månadersränta

4,67%

Ränteutgift per månad

7 783:-/mån

För ett bolån på 2 500 000 kr med en 3-månaders bunden ränta på 5,03 % och rak amortering på 40 år blir den effektiva räntan 5,07 %. Vid oförändrat ränteläge under lånets amorteringstid blir den totala summan att betala 5 025 486 kr varav räntekostnaden är 2 525 486 kr. Den första månadsbetalningen för ränta och amortering blir 15 688 kr varav 5 208 kr är amortering. Antal månadsinbetalningar är 480 stycken. Räkneexemplet förutsätter att räntan är oförändrad under löptiden. Eventuella skatteavdrag har inte medräknats. Inga avgifter tillkommer. Om du löser bundna lån hos en kreditgivare i förtid behöver du i vissa fall betala ränteskillnadsersättning. Räntan för lånet fastställs på lånets utbetalningsdag. Söderberg & Partners Bolån AB är förmedlare av bolån. Kreditgivare är Borgo AB (publ). Lånet förutsätter panträtt i fast egendom, tomträtt eller bostadsrätt. Erbjudandet gäller tillsvidare, för lån förmedlade till kreditgivaren Borgo AB (publ). Söderberg & Partners Bolån förbehåller sig rätten att ändra erbjudandet.

Räkneexempel 2023-09-15

Se över möjligheten att flytta ditt bolån och se om du kan sänka din månadsutgift! — Som medlem kan du få upp till 1,40 procent rabatt på listräntan när du flyttar ditt bolån till Söderberg & Partners Bolån. Erbjudandet är exklusivt för dig som är medlem och gäller både vid flytt och nytecknat bolån på villa, bostadsrätt eller fritidshus. Rabatten beror på bindningstid och belåningsgrad.

Som medlem får du även en personlig kundansvarig hos Söderberg & Partners Bolån som hjälper dig genom hela processen och ser till att allt fungerar. Och du kan när som helst ringa till din kontaktperson och ställa frågor.

Har du några frågor eller vill veta mer?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

Telefon: 08-466 80 40
Öppettider:
Måndag – Torsdag kl. 9.00 – 18.00
Fredag kl. 9.00 – 17.00

E-post: bolan@soderbergpartners.se