Kvalitetssäkrade hantverkare med BraByggare

Funderar du på att renovera köket, bygga en altan eller lägga om ditt tak, men inte vet vem du ska anlita? Då kan BraByggare hjälpa dig.

BraByggares kvalitetskontroll - trygghet för alla

Att hitta duktiga och professionella byggare och hantverkare är svårt och tar tid. För självklart vill du som kund veta att företaget är godkänt för F-skatt och att de har de yrkesbevis och certifikat som krävs. Att jämföra offerter från flera företag och få veta vad andra kunder tycker är också viktigt när man letar hantverkare.

Kvalitetssäkring av BraByggares anslutna hantverkare är en viktig del i konceptet och de är ledande i branschen med sitt 5-punktsprogram. Det ökar din trygghet och gynnar seriösa byggföretag som jobbar med kvalitet. Det här kontrolleras för alla anslutna företag (indrag för nedan)

  • Företagsuppgifter - momsregistrering, F-skatt och giltigt organisationsnummer.
  • Kreditvärdighet - företagen kreditbevakas och stängs av vid ekonomiska problem.
  • Svartlistning - företag med stora kvalitetsproblem eller som finns på Råd & Röns svarta lista stängs av.
  • Certifieringar - Uppgivna certifieringar och branschorganisationer som BKR, EIO, Säker vatten m.fl. kontrolleras.
  • Ansvarsförsäkring – Ber om kopia på gällande försäkring (annars visas "Uppgift saknas" under företaget).

Så här funkar det

  • BraByggare förmedlar kontakten mellan dig som beställare och kvalitetssäkrade byggare och hantverkare. Du gör din förfrågan på www.brabyggare.se. Det är enkelt, gratis och du förbinder dig inte till något.
  • I din förfrågan beskriver du uppdraget och vad du behöver hjälp med. BraByggare matchar sedan din förfrågan med kvalitetssäkrade hantverkare. Inom en eller ett par dagar får du upp till 6 svar från hantverkare nära dig.
  • Det spelar ingen roll var du bor, byggarna och hantverkarna finns i hela landet, från Kiruna i norr till Smygehuk i söder. Välj därefter den hantverkare som du tycker känns bäst – prismässigt och kvalitetsmässigt.

Godkänd av Villaägarna

”Godkänd av Villaägarna” är en kvalitetssymbol som visar att företagen anknutna till BraByggare har klarat de utökade kraven vi ställer utöver de ordinarie kraven vi har i vår kvalitetssäkring:

  • Företagen ska visa att de har giltig ansvarsförsäkring och skicka in sitt försäkringsbevis.
  • Företagets snittomdöme ska inte vara under 3 en längre period.

Ge ditt omdöme

Kundomdömen är viktig eftersom de ger feedback på anslutna hantverkares utförda arbeten. Det gynnar seriösa byggföretag och underlättar för dig som beställare. De anslutna hantverkarna har egna profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb på www.brabyggare.se.

Gör så här:

1Du gör din förfrågan på BraByggare.se. Det är enkelt, gratis och du förbinder dig inte till något.

2BraByggare matchar din förfrågan med kvalitetssäkrade hantverkare. 

3Du väljer den hantverkare som du tycker känns bäst – prismässigt och kvalitetsmässigt.

 

 

20-233_VÄ_Godkänd-av_2022.jpg