Marcus Lindström, chef Medlemsförmåner, Villaägarna
Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef, Landshypotek Bank

Villaägarna erbjuder bolån i samarbete med Landshypotek Bank

Som medlem i Villaägarna får du, från och med den 1 oktober, möjlighet att teckna förmånliga bolån hos Landshypotek. Det innebär 0,10 procentenheter extra rabatt på bolån utöver ordinarie rabatterbjudande för lån med ett års bindningstid.

- Genom samarbetet med Landshypotek får våra medlemmar mycket goda och förutsägbara bolånevillkor. Med en historik av låga räntor och nöjda kunder var Landshypotek ett självklart val av partner för oss, säger Marcus Lindström, chef Medlemsförmåner, Villaägarna. 

- Vi delar samma strävan att göra det bästa för villakunderna över hela landet och i att det finns en fin kraft och stora möjligheter med att äga sitt eget hus. Landshypotek utmanar på bolånemarknaden, vilket gynnar alla bolånekunder och nu görs det ännu bättre för Villaägarnas medlemmar. Vi är väldigt glada för samarbetet, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef, Landshypotek Bank. 

För att du ska kunna ta del av medlemsrabatten ska lånet uppgå till minst 200 000 kronor och de totala lånen på huset får inte överstiga 75 % av marknadsvärdet.

Behöver inte förhandla om räntan

Landshypotek har en transparent prissättning där kunden får rabatt utifrån hur mycket hen lånar. Du som medlem behöver med andra ord inte förhandla om den bästa räntan, utan vet när du ansöker om bolånet vilken ränta du kommer att få. Det finns inte heller något krav på att du måste ha dina övriga banktjänster hos Landshypotek. Men är du redan kund i Landshypotek får du självklart också ta del av rabatten när du binder lånet på ett år.

Det bästa erbjudandet för dig är för närvarande 1,05 % (effektiv ränta* 1,06%) om du har en belåningsgrad på högst 60 % och om lånet är på 750 000 kronor eller mer.

Utsedd till Sveriges bästa bolånebank

Med en historik av låga räntor och nöjda kunder var Landshypotek ett självklart val av partner för Villaägarna. I Villaägarnas senaste bankrapport utsågs Landshypotek Bank till Sveriges bästa bolånebank. Vi tittade här på fyra olika faktorer: rörlig bolåneränta, två års bunden ränta, fem års bunden ränta och tagna marknadsandelar.

- Det är otroligt glädjande att hamna på förstaplats i en oberoende och så omfattande undersökning där nio olika banker jämfördes, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank. 

Landshypoteks verksamhet baseras på att människor bor och verkar i hela landet. Banken är medlemsägd vilket innebär att vinsten går tillbaka till svensk jord och skog och bidrar till svenskproducerad mat, öppna landskap och välskötta skogar.

Läs mer om hur du tar del av Villaägarnas erbjudande i samarbete med Landshypotek Bank

*Med effektiv ränta avses alla kostnader, inklusive aviavgifter, uppläggningsavgift etc.

 

Fotograf: Kristofer Hedlund

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.