Marcus Lindström, chef Medlemsförmåner, Villaägarna

Bolån med ränterabatt i samarbete med Söderberg & Partners

Som medlem i Villaägarna får du teckna bolån hos Söderberg & Partners med en kraftfull rabatt. Det innebär upp till 1,42 procent ränterabatt på listräntan och är ett av marknadens vassaste bolåneerbjudande.

Med Villaägarna slipper du förhandla med bankerna – vi har gjort det åt dig. Som medlem kan du få upp till 1,42 procent rabatt på listräntan hos vår partner Söderberg & Partners Bolån. Rabatten beror på bindningstid och belåningsgrad. 

- Vi har jobbat hårt för att hitta ett sätt för våra medlemmar att sänka sina bolånekostnader och är mycket glada att kunna erbjuda ett av marknadens bästa låneerbjudanden i samarbete med Söderberg & Partners Bolån, säger Marcus Lindström chef på Villaägarnas Medlemsförmåner.

Flytta ditt bolån och spara pengar med ränterabatt

Erbjudandet är exklusivt för dig som är eller blir medlem i Villaägarna och gäller både vid flytt och nytecknat bolån på villa, bostadsrätt och fritidshus.

- Många av våra medlemmar kämpar med höga boendekostnader och det är glädjande att kunna erbjuda ränterabatt på bolån som är en av de stora kostnadsposterna, säger Marcus Lindström. 

Så gör du för att byta bolånebank

Det kanske känns som ett stort projekt att byta bank för dina bolån. Men det är lättare än du tror. Och definitivt värt det. Lånet är en stor del av hushållskostnaden och det finns många tusenlappar att spara. Tillsammans med Söderberg & Partner Bolån ger vi dig råd om hur du flyttar dina bolån från en annan bank till Söderberg & Partner Bolån.

Hur flyttar jag mitt bolån till Söderberg & Partners?

Om du ska flytta ditt bolån från en annan bank till Söderberg & Partner Bolån behöver du be din nuvarande bank om ett så kallat amorteringsunderlag. Det visar vilka amorteringsvillkor du har och vilket värde på fastigheten som ligger till grund för amorteringen.

Underlaget skickar du till Söderberg & Partner Bolån inför flytten av bolånet så att banken kan använda uppgifterna för att räkna ut rätt amortering. Som medlem i Villaägarna får du en personlig kontakt hos Söderberg & Partners, som ger dig snabb och personlig service - och du kan när som helst ringa till din kontaktperson och ställa frågor.

Kom ihåg!  

Du kan göra alla dina bankärenden hemifrån med din dator. Att ha alla banktjänster hos samma bank är inte heller nödvändigt, du kan ha ditt bolån hos Söderberg & Partner, ditt lönekonto hos en annan bank och ditt sparande hos en tredje.

5 fördelar med Villaägarnas bolån med Söderberg & Partners

  • Upp till 1,42 procent rabatt på listräntan!
  • Slipp förhandla – det har vi gjort åt dig
  • Enkelt och tryggt – du kan sköta allt från din dator
  • Personlig kontakt och hög service
  • Snabba besked och svar på alla frågor som uppstår kring ditt bolån

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.