Villaägarna i Karlstad

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar i Karlstad. Om du vill bli medlem i lokalföreningen ange vår föreningskod 17004 i steg 2, i Bli medlem

iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Villaägarna i Karlstad är en förening vars ändamål är att tillvarata medlemmarnas intressen inom villaföreningen och dess närmiljö. Vi anordnar diverse aktiviteter och kommunicerar med kommunen i frågor som berör vår närmiljö.
Kom och var med i vår förening.
Enklast är att klicka på Bli medlem och glöm inte fylla i koden 17004 i steg 2 när du registrerar dig som medlem. Kostar bara 395 kr!

 

Våra släpkärror är en uppskattad förmån

Bilsläpkärror lånas ut till föreningens medlemmar på förmånliga villkor
Kärrorna är av obromsad typ och är försedda med nätgrindar resp kåpa.
De lastar max 490 kg.

Följande priser tillämpas:
Högst 3 tim, mot en administrationsavgift av 50 SEK .
Högst 24 tim, 100 SEK, därefter 100 SEK per påbörjat dygn (max 4).

All info om släpkärrorna hittar du här

 

Grannsamverkan

Grannars samverkan och samarbete med lokal polis är en metod att minska det som kallas vardagsbrottsligheten. Inbrott i bostäder, bilar, förråd och andra utrymmen liksom skadegörelse är exempel på sådan brottslighet. Grannsamverkan har också betydelse för tryggheten i området. Det ökar självklart känslan av trygghet att veta att grannar bryr sig om varandra och varandras egendom.