Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Villaägarna i Karlstad

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar i Karlstad.

iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Men nu är det Midsommartider

Sidorna uppdaterade 2020-06-18

Midsstång  Skickar med en förhoppning om att många får en trevlig midsommar och för säkerhets skull ett medlemsbrev att ladda ner och begrunda.

Intressanta medlemsbrev:  2020-06-08 , 2020-04-23 , 2020-06-18
 
Men tyvärr ett inställt årligt evenemang:
Lillerudsgymnasiets styrelse har 2020-05-20 beslutat ställa in Lillerudsdagarna i sista veckan av augusti 2020 med förhoppning om att få återkomma nästa år.
Vi väntar besked om Bomässan senare i höst.

Nu har vi tre kärror i föreningen när den gamla på Certego fått bromssystemet renoverat och placerats i Molkom.  Utlåning på samma premisser som tidigare.
Kolla under Släpvagnar för mer information.

Kärran hos Stuvbutiken är tyvärr inlämnad till reparation pga någon medlems felaktiga handhavande av broms.

Årsmötet tisdag 24 mars ställs in av virusskäl och flyttas till nytt datum.
Stängning och flyttdatum är beroende av myndigheternas föreskrifter.  Vi avvaktar nya meddelanden och hoppas att alla undgår påverkan av COVID-19.

Informationen kommer även att införas på vår FaceBook-sida med adress: facebook.com/villaagarnaikarlstad/

Handlingarna som skulle ha framlagts på ordinarie årsmöte finns att ta del av under fliken Protokoll för inloggade medlemmar. Se Handlingar till 2020.

Kom och var med i vår förening!     Vi behöver hjälp i medlemsarbetet  framför allt med att upprätthålla kontakter med samarbetsparters för medlemsrabatter.  Hoppas det framgått av Medlemsbladet 2020-02 som sändes med senaste e-post och även ärinlagd under Aktuellt/Information från styrelsen.