Medlemsmagasinet Villaägaren

Som medlem i Villaägarna får du ett av Sveriges mest lästa magasin direkt hem i brevlådan. Läs om allt som rör ditt villaboende som ekonomi, miljö, renovering, inredning och trädgård. Dessutom får du massvis med gör det själv-tips!

Välkommen till Villaägaren exklusivt!

Du behöver vara medlem för att ta del av Villaägarnas exklusiva material.
Enklast blir du medlem via vår webb, då får du ditt medlemsnummer på en gång och kan börja nyttja alla dina medlemsförmåner direkt!
Du kan också ringa oss på 010-750 01 00 eller mejla på info@villaagarna.se så hjälper vi dig!

Energismarta_lösningar_1350x1800.jpg

Exklusivt för dig som är medlem

Nu kan du som medlem ta del av våra två exklusiva foldrar om energismarta lösningar och smarta spartips.

Din guide till energismarta lösningar

Villaägarnas experter ger dig massor av kunskap, råd, fakta och tips kring energi och uppvärmning av ditt hus. Läs om stora åtgärder och små insatser som kommer göra skillnad för din energiförbrukning, både på lång och kort sikt.

Dessutom får du veta mer om BraByggare, Villaägarnas tjänst som hjälper dig att hitta kvalitetssäkrade hantverkare med rätt kompetens för just dina behov. Du får värdefulla fakta och tips om vad du ska tänka på innan du anlitar hantverkare, under arbetets gång och när arbetet är klart.

Din guide till smarta spartips

Det här är en guide från Villaägarnas experter till dig som äger ditt hus och som ger dig insikter, bra tips och handfasta råd hur du kan agera kring dina stora utgiftsposter som husägare. Vi reder ut de viktigaste begreppen och presenterar konkreta tips om bland annat bolån, försäkringar och uppvärmning.

Du måste vara inloggad medlem för att kunna läsa guiden

Bli medlem   Logga in