Villaägarna Göteborg

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar i Göteborg Stad.

iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

 Gilla vår Facebooksida så missar du ingen information.

Rikstäckande medlemsrabatter

Villaägarna erbjuder en lång rad medlemsrabatter på ett flertal produkter och tjänster, såväl lokala som regionala, som kan bidra till sänkta boendekostnader och spara in medlemsavgiften.

Som medlem får du fem gånger per år vår tidning Villaägaren samt kostnadsfri rådgivning av experter. 
Vi arbetar fortlöpande med att stärka och utöka vår medlemsförmåner.

Rikstäckande medlemsrabatter

 

Lokala medlemsrabatter 

Mats P Fastighetsservice AB

Vår samarbetspartner, Mats P Fastighetsservice AB, erbjuder Villaägarnas medlemmar, mot uppvisande av medlemskort, 15 % rabatt på gräsklippning, häckklippning och stensättning. Har F-skatt och ordnar RUT-avdrag.Kontakta Mats på 0733-228630 eller mats@matspfastighetsservice.se 

Cleanpipe Sverige AB

365 dagar om året 24 timmar om dygnet.
Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Vi hjälper er med allt från slamsugning och högtrycksspolning till filmning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall och torrsug.

Medlemsrabatt: Rabatt enligt överenskommelse.

Plats: Äsperedsgatan 8, 424 57, Gunnilse, tfn: 031-330 05 00 info@cleanpipie.se www.cleanpipe.se

Ramirent

Villaägarna har slutit ett nytt avtal med Ramirent om att få hyra merparten av deras maskiner och hyresmaterial till 20% rabaterade priser (undantag finns för ett fåtal stora maskiner). Ange bara att ni kommer från Villaägarna och visa er medlemskortet.  

Ramirent hyr ut de flesta maskiner som en villaägare kan behöve vid en renovering av huset eller tomten.

Gå in på deras hemsida

http://www.ramirent.se/Produkter/

och fundera vad ni behöver hyra. Det finns mer maskiner att hyra än ni kan ana. Passa på nu och underlätta ert arbete så mycket som möjligt.

Avtalet omfattar distrikt Göteborg som omfattar Göteborg Kärra, Göteborg Högsbo, Göteborg Ringön, Uddevalla, Borås och Alingsås.