Två katter på fönsterbräde tittar ut genom fönstret
Två katter på fönsterbräde tittar ut genom fönstret
Kattförsäkring

En flexibel djurförsäkring för dig som vet vad det innebär att ha djur. Vår kattförsäkring finns i tre varianter; Olycksfall, Favorit och Maximal, så att du enkelt kan anpassa försäkringen efter dina och din katts behov.

Ring 0771 626 010 för en offert

Om Svelands kattförsäkring

  • Extra veterinärvårdsersättning första året utan kostnad

  • Upp till 20 % rabatt vid skadefrihet

  • Ingen karenstid försäkringen gäller för sjukdom från försäkringens startdatum

I samarbete med Sveland

Våra djurförsäkringar är framtagna tillsammans med Sveland Djurförsäkringar som är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag. Sveland grundades 1911 och utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa.

Katt Maximal Katt Favorit Katt Olycksfall
Maximal är vår försäkring som passar dig som vill ha ett skydd utöver det vanliga. Du har 100 000 kr i veterinärvård och villkoren är extra omfattande. Medicin- och rehabiliteringsförsäkring ingår. Favorit är vår omfattande och mest populära försäkring som ger alla katter ett bra skydd. Välj den ersättning och självrisk som passar just dina behov. Kattungar har upp till 40 % rabatt! Olycksfall är en begränsad försäkring med skydd för olycksfall, så som trafikskador, bitskador och akuta förgiftningar. Försäkringen ersätter inte för sjukdomar, så som urinsten.

Utöka skyddet med tilläggsförsäkringar:

Medicin Rehabilitering
Ersätter 80 % av kostnaderna (upp till ett maxbelopp per år) för receptbelagda läkemedel som veterinär ordinerat vid ersättningsbar skada. Försäkringen kan ge ersättning för rehabilitering som är ordinerad/remitterad av veterinär, efter skada som ersätts av kattens veterinärvårdsförsäkring.

Boosta din försäkring

Ingår utan kostnad det första försäkringsåret

Sveland Boost innebär att en hund- eller kattförsäkring som närmar sig taket för veterinärvårdsersättningen kan fyllas på med 20 000 kr. Det nya försäkringsbeloppet kan användas för veterinärvård vid nya skador eller sjukdomar och nollställs vid försäkringsperiodens slut. Du kan närsomhelst under försäkringsår två aktivt själv lägga till den igen vid behov.

Har du frågor till oss?

Tveka inte att kontakta Villaägarnas Försäkringsservice. Vi hjälper dig mer än gärna med allt du undrar om!

Telefon0771 626 010

Mailforsakring@villaagarna.se

Våra telefontider är måndag till fredag 8.30 - 17.00.

Vill du bli kontaktad av oss?