Brun hund sticker ut tunga
Brun hund sticker ut tunga
Hundförsäkring

Våra djurförsäkringar är framtagna tillsammans med Sveland Djurförsäkringar som är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa.

Räkna ut ditt pris med Sveland

Om vår hundförsäkring i samarbete med Sveland

  • Upp till 10 % rabatt vid skadefrihet

  • En av marknadens bästa hundförsäkringar enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå

  • Ingen karenstid vid byte av försäkringsbolag försäkringen börjar att gälla direkt för både olycksfall och sjukdomar som uppstått efter försäkringens startdatum

  • Tilläggsskydd med +20 000 kr i extra veterinärkostnadsersättning för nya sjukdomar eller skador ingår första året i försäkringen utan extra kostnad

  • Rehabiliteringsförsäkringen ingår utan extra kostnad under hela försäkringstiden gäller hund maximal

  • Kostnadsfria samtal till FirstVet träffa en veterinär online

  • Kostnadsfria samtal till 2288 Svelands vårdguide oberoende rådgivning till dig som har frågor om din hund

En flexibel djurförsäkring för dig som vet vad det innebär att ha djur. Vår hundförsäkring finns i tre varianter; Olycksfall, Favorit och Maximal, så att du enkelt kan anpassa försäkringen efter dina och din hunds behov.

Hund Maximal Hund Favorit Hund Olycksfall
Maximal är vår hundförsäkring som passar dig som vill ha ett skydd utöver det vanliga. Du har 140 000 kr i veterinärvård och villkoren är extra omfattande. Medicin-, rehabiliterings- och personolycksfallsförsäkring ingår. Favorit är vår omfattande och mest populära försäkring som ger alla hundar ett bra skydd. Välj den ersättning och självrisk som passar just dina behov. Valpar och unghundar har upp till 30 % rabatt. Olycksfall är en begränsad försäkring med skydd för olycksfall, så som trafikskador, bitskador och akuta förgiftningar. Försäkringen ersätter inte för sjukdomar, så som öroninflammation.

Utöka skyddet med tilläggsförsäkringar:

Medicin Rehabilitering Personolycksfall
Ersätter 80 % av kostnaderna (upp till ett maxbelopp per år) för receptbelagda läkemedel som veterinär ordinerat vid ersättningsbar skada. Försäkringen kan ge ersättning för rehabilitering som är ordinerad/remitterad av veterinär, efter skada som ersätts av hundens veterinärvårdsförsäkring. Kan lämna ersättning om din hund orsakar skada på familjemedlem eller person som tillfälligt har hunden i sin vård. Kan ersätta privat sjukvård.

 

Boosta din försäkring

Ingår utan kostnad det första försäkringsåret

Sveland Boost innebär att en hund- eller kattförsäkring som närmar sig taket för veterinärvårdsersättningen kan fyllas på med 20 000 kr. Det nya försäkringsbeloppet kan användas för veterinärvård vid nya skador eller sjukdomar och nollställs vid försäkringsperiodens slut. Du kan närsomhelst under försäkringsår två aktivt själv lägga till den igen vid behov.

Har du frågor till oss?

Tveka inte att kontakta Villaägarnas Försäkringsservice. Vi hjälper dig mer än gärna med allt du undrar om!

Telefon0771 626 010

Mailforsakring@villaagarna.se

Våra telefontider är måndag till fredag 08.30 - 17.00.

Vill du bli kontaktad av oss?