10% rabatt på miljövänliga, hållbara golv från Bjelin

Breda plank i härdat trä, ett hållbart val för både dig och naturen. 10% rabatt på hela Bjelins sortiment - allt från golv till verktyg och underhållsprodukter.

Bjelin tillverkar både traditionella trägolv men även nya och mer hållbara trägolv. Allt i naturligt trä och med stort fokus på att använda träråvaran så mycket som möjligt. Härdat trä tillverkas med den patenterade tillverkningstekniken Woodura som bl.a. innebär att Bjelin kan producera ytskikt till 10 gånger fler härdade trägolv jämfört mot traditionella trägolv och samtidigt göra golven tre gånger mer slagtåliga.

Med denna innovativa produktion har Bjelin ett försprång på den globala golvmarknaden för att optimera träråvara och därmed låta fler träd stå kvar i naturen. Samtidigt som du kan inreda hållbart med det vackraste från naturen och göra ditt drömhem klimatsmart.

Hållbar produktion

Alla härdade trägolv tillverkas i skånska Viken och den FSC-certifierade träråvaran kommer från den slavonska skogen i norra Kroatien. Träråvaran förädlas lokalt i Bjelins egna sågverk som ligger i direkt anslutning till skogen vilket både innebär korta transporter och goda arbetsförhållanden. På samma sätt säkerställer Bjelin en hållbar produktion från träd till färdig produkt vilket är unikt för branschen.

Breda plank eller fiskbensmönster?

Härdade trägolv kommer i stora plank upp till 27,3 cm breda och nästan 240 cm långa med även i mindre format som kan installeras i fiskbensmönster. De olika formaten finns även i flera färger och ytbehandlingar vilket ger ett stort utbud att välja från.

Bekymmersfri installation

Låssystemet 5G gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast. Om du i framtiden vill byta till ett nytt golv kan ditt gamla Bjelin-golv enkelt plockas upp och installeras i ett annat rum – eller kanske säljas vidare till ett nytt hem!

Underhåll ska vara enkelt

Med rätt underhåll kommer ditt trägolv hålla sig vackert i många år. Vad många inte tänker på är att ett väl underhållet trägolv och blir enklare att städa. Bjelin har arbetat fram en egen serie rengöringsmedel och underhållsprodukter som är anpassat för periodiska underhåll av ditt trägolv. Du behöver inga dyra maskiner eller redskap för att utföra ett periodiskt underhåll, det räcker med en vanlig mikrofibermopp. Bjelins egna rengöringsmedel är dessutom växtbaserade och speciellt framtagna för att återskapa ytan och ge ditt golv det bästa skyddet mot svåra fläckar och slitage.

 

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 10% rabatt vid beställning på allt från golv till underhållsprodukter i Bjelins webbutik.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;