Hund på härdat trägolv
Vardagsrum med härdat trägolv i vitlaserad ek.
10% rabatt på miljövänliga, hållbara golv från Bjelin

Ett härdat trägolv med breda plank är ett hållbart val för både dig och naturen. Hos oss på Villaägarna får du som medlem rabatt på hela sortimentet - allt från golv till verktyg och underhållsprodukter.

Genom Bjelin erbjuder Villaägarna både traditionella trägolv men även nya och mer hållbara trägolv. Härdat trä innebär att golven är tre gånger mer slagtåliga än traditionella golv.

Med en innovativ produktion optimeras träråvaran och låter därmed fler träd stå kvar i naturen. Samtidigt som du inreder hållbart med det vackraste från naturen gör du det klimatsmart.

Härdat trägolv från Skåne

Alla härdade trägolv tillverkas i skånska Viken och den FSC-certifierade träråvaran kommer från den slavonska skogen i norra Kroatien. Träråvaran förädlas i lokala sågverk som ligger i direkt anslutning till skogen vilket både innebär korta transporter och goda arbetsförhållanden. På samma sätt säkerställer Bjelin en hållbar produktion från träd till färdig produkt vilket är unikt för branschen.

Breda plank eller fiskbensmönster?

Härdade trägolv kommer i stora plank upp till 27,3 cm breda och nästan 240 cm långa med även i mindre format som kan installeras i fiskbensmönster. De olika formaten finns även i flera färger och ytbehandlingar vilket ger ett stort utbud att välja från.

Bekymmersfri installation

Låssystemet gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast. Om du i framtiden vill byta till ett nytt golv kan ditt gamla golv enkelt plockas upp och installeras i ett annat rum – eller kanske säljas vidare till ett nytt hem!

Underhåll ska vara enkelt

Med rätt underhåll kommer ditt trägolv hålla sig vackert i många år. Ett väl underhållet trägolv blir också enklare att städa. Du behöver inga dyra maskiner eller redskap för att utföra ett periodiskt underhåll, det räcker med en vanlig mikrofibermopp. Bjelins egna rengöringsmedel är dessutom växtbaserade och speciellt framtagna för att återskapa ytan och ge ditt golv det bästa skyddet mot svåra fläckar och slitage.

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 10% rabatt vid beställning på allt från golv till underhållsprodukter i Bjelins webbutik. Erbjudandet gäller ordinarie priser och går ej att kombinera med andra rabatter.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;