Kungsängens Villaägareförening

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar inom området Kungsängen i Upplands-Bro kommun.

iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Välkommen till föreningens hemsida

Kort om oss

Kungsängens Villaägareförening är till för dig som äger småhus med postadress Kungsängen i Upplands-Bro kommun. Gemensamt har vi mer kraft än om varje husägare enbart själv driver sina egna frågor.

Om du redan är medlem och vill att vi hjälper dig i någon fråga som hör till villaägande, eller om du vill bli ny medlem, är du givetvis mycket välkommen att höra av dig till oss.
Kontakta ordförande Michael Thelin på telefon 0735067500 eller e-post kungsvilla@gmail.com.

Genom Villaägarnas Riksförbund får du dessutom möjlighet till expertrådgivning inom exempelvis juridik eller tekniska frågor. Du kan också teckna förmånliga försäkringar och få bra rabatter på ett brett sortiment av produkter. 

Kungsängens villaägareförningen är en partipolitisk obunden sammanslutning av villaägare inom Kungsängen med omnejd. Föreningen är ansluten till riksförbundet Villaägarna och den främsta uppgiften är att främja medlemmarnas intressen i deras egenskap av villaägare. 

Vår förening informerar villaägarna och söker väcka intresse för samhällsengagemang via vår hemsida. 

Föreningen bevakar medlemmarnas intressen i enlighet med föreningens stadgar och de stadgar och riktlinjer, som gäller för riksförbundet Villaägarna.

Vi har en Facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/kungsangensvillaagareforeningmedlem

samt en öppen Facebooksida: https://www.facebook.com/kungsangensvillaagareforening

Facebookgruppen har bara våra medlemmar åtkomst till medan Facebooksidan är öppen för alla och är främst ett komplement för att nå villaägare som ännu inte är medlemmar.