Upptäck fantastiska medlemsrabatter och förmåner

Bli medlem. Endast 468kr/år!

 

Ett medlemskap för husägare

Många husägare kämpar med höga boendekostnader.
Det är därför vi ger våra medlemmar extra förmånliga rabatter på bolån, elavtal och försäkringar – tjänster vi alla behöver.
I kraft av vår storlek om 230.000 medlemshushåll kan vi ger dig färdigförhandlade och riktigt schyssta medlemsrabatter på över 200 inköpsställen.

Betala enkelt via:

En bild som visar en MasterCard-logga. En bild som visar en Visa-Logga. En bild som visar en Swishlogga.

Därför ska du bli medlem i Villaägarna

Upptäck ett medlemskap fullt av förmåner. Det här ingår i medlemskapet:

  • Mängder av säsongsanpassade kampanjer, medlemsrabatter på både  produkter och tjänster som bolån, försäkringar och energi – som gör skillnad för hela hushållet och plånboken.
  • Kostnadsfri tillgång till våra juridiska och byggtekniska experter.
  • Du får ett av Sveriges mest lästa magasin som skickas 6ggr/år hem till dig.
  • Mängder med råd, fakta och inspiration för ditt hushåll och byggprojekt.
  • Vår digitala tjänst Min Villa gör det enklare att hålla huset eller trädgården i toppskick.

Utvalda erbjudanden just nu!

Bolån

Ett av marknades billigaste bolån för dig som medlem.

Räkna ut din rabatt i räknesnurran. Upp till 1,42 procentenheter rabatt! Gäller för både bostadsrätt, fritidshus, villa.

Kvinna använder miniräknare
Kvinna använder miniräknare

Flügger färg

30% rabatt på tak- och väggfärg

Första färgen med nya nordiska astma- och allergimärkningen!

Färgpenslar

Treza Solution

Medlemsrabatt! 4500 kr rabatt på luftvärmepump

Samsung Nordic Wind-Free 25 är rustad med större fläkt och tusentals mikrohål som förhindrar kalla drag och fördelar luften jämnt.

luft-luftvärmepump
luft-luftvärmepump

Ellos

Medlemsdagar! 20% rabatt
på din beställning

5% rabatt på redan pirssänkta varor. Kampanjen gäller t o m 28 februari 2024.

Möbler i ett vardagsrum
Möbler i ett vardagsrum

Beijer Byggmaterial

Medlemsdagar nu får du 15% rabatt för ditt byggprojekt

Och du vet väl om att som medlem erbjuds du alltid 10% rabatt hos Beijer Byggmaterial.

Euromaster

Upp till 20 % rabatt

Euromaster erbjuder ett brett sortiment av bland annat däck, fälgar och däckservice.

fyra däck  och euromasterverkstad

Försäkringar

Upp till 15% rabatt

Ditt hus är en av de största investeringarna du gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt. Om du försäkrar det rätt kan du känna dig trygg oavsett vad som händer.

Miniräknare, penna och graf

Samsung

Medlemsrabatter som ger dig upp till 50% rabatt

Exklusiva erbjudanden på ett stort urval av hemelektronik hos Samsung

hemelektronik
hemelektronik

Fortum

Rabatt på elpris hela första året

Unik medlemsrabatt. När du tecknar elavtal genom vårt erbjudanden får du 5,9 öre/kWh i rabatt på rörligt elpris hos Fortum.

Närbild på retro eluttag
En bild som visar citattecken-ikon i svart-vitt.

Jag bytte elavtal genom Villaägarna och fick ner min förbrukning ordentligt på ett år. Man kan lita på att Villaägarnas erbjudanden håller!

Karim 42

En bild som visar citattecken-ikon i svart-vitt.

Jag kollar alltid mina rabatter. Jag har sparat tusenlappar genom medlemskapet. I höstas köpte vi målarfärg och en ny värmepump till nästan halva priset...

Robban 57

En bild som visar citattecken-ikon i svart-vitt.

Jag målade om och tapetserade hela sommarstugan med färg och tapeter från Flügger! Det hade aldrig blivit av om det inte var för medlems-rabatten…

Katja 38

 Gå plus med medlemskapet redan idag.

För bara 468kr/år får du medlemspriser på sådant som våra medlemmar har efterfrågat.
Vi erbjuder våra medlemmar exklusiva och färdigförhandlade partnererbjudanden för både hem och hushåll. 

Ett medlemskap för husägare

Frågor och svar om medlemskapet

På Villaägarna jobbar Sveriges enda expertrådgivning specialiserade på husfrågor.
Vi har expertis inom byggnadsteknik, fastighetsjuridik, familjerätt, boendeekonomi och mer. Oavsett om du är ny i hus eller inbodd sen länge kommer det finnas ett behov att fråga någon som verkligen vet. Kanske ska du installera ett nytt värmesystem, göra en renovering eller har fått problem med hantverkare? Som medlem kan du helt kostnadsfritt ställa dina frågor till oss och få hjälp både via mejl och telefon.

Det är alltid helt kostnadsfritt att ställa dina frågor till våra experter när du är medlem i Villaägarna! Se till att vi har korrekt mejladress till dig - då mejlfrågorna besvaras till din mejl. På Mina sidor kan du uppdatera dina kontaktuppgifter. 

Det är en av dina medlemsförmåner. Se vilka andra förmåner som finns här  

När du är inloggad under mina sidor, finns det en flik som heter ”mina rådgivningsfrågor”. Där kan du enkelt ställa en fråga, ladda upp bilder och dokument eller bifoga annat relevant underlag. Desto utförligare fråga du skickar in desto lättare är det för våra experter att ge dig ett svar. 
OBS! Det är jätteviktigt att du har en aktiv mejladress registrerad hos oss när du ställer din fråga via mina sidor – då du får svaret på mejl.

Du som medlem har även fri tillgång till en mängd med färdiga avtal, fullmakter och infoskrifter. Du kan även läsa vad andra husägare har frågat och se vad de har fått för svar. Vi besvarar frågor som rör:

Självklart! Villaägarnas medlemskap passar även dig som inte bor i hus. Vår expertrådgivning kan tex hjälpa dig med frågor som rör boendeekonomi, juridik och hantverkarfrågor. Och våra rabatter och förmåner sträcker sig över flera områden som hemelektronik, inredning, fordonsservice, resor och mycket mer. Välkommen som medlem du också!

Som medlem i Villaägarna får du en lång rad förmåner. Vi har tex förhandlat fram riktigt bra avtal inom försäkring, privatlån, bolån och elavtal. Vår expertrådgivning ger dig kostnadsfri juridisk och byggteknisk rådgivning och kan även hjälpa till med frågor som rör hanverkartvister, dolda fel, grannsämja och trädgård.

När du ska använda dina medlemsrabatter i fysiska butiker visar du bara upp ditt digitala medlemskort. Medlemskortet hittar du högst upp på mina sidor.

Du hittar en stor del av dina medlemsrabatter som inloggad på vår web och i ditt medlemsmagasin Villaägaren. Som medlem får du även kampanjmejl av oss inför varje ny kampanjperiod. På våra kampanjsidor finns det en instruktionsruta längst ner där det står ”Ta del av erbjudandet” 
Där ser du din rabattkod för den specifika kampanjen. Hör av dig till oss om du behöver hjälp.

Ditt digitala medlemskort hittar du under Mina Sidor. Du behöver logga in för att komma åt dit medlemskort. Medlemskortet är helt digitalt och du behöver bara uppge medlemsnumret för att få dina rabatter, det hittar du på medlemskortet under ditt namn.

Absolut! Ett medlemskap i Villaägarna gäller hela hushållet oavsett vilket namn som står på medlemskortet! Vill du beställa ett extrakort är du välkommen att ringa 010-750 01 00 eller skicka e-post till info@villaagarna.se så hjälper vi dig.