Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Färgglada radhus med balkonger
Svenska sedlar
Svenska sedlar

Låna pengar med Villabanken!

Banken för dig som är medlem i Villaägarnas Riksförbund. Med personlig service och smarta digitala lösningar erbjuder vi dig bra banktjänster med extra förmånliga villkor.

Villabanken är ett samarbete mellan Lån & Spar Bank och Villaägarnas Riksförbund. För oss är det viktigt att din bankvardag är enkel och ger dig de förutsättningar som just du behöver. Det ska vara okomplicerat att vara bankkund och du som medlem ska ha banktjänster med bra villkor.

Vi erbjuder dig som är medlem i Villaägarnas Riksförbund:

För oss handlar bank om mycket mer än att ge dig rätt produkter med bra villkor. Vi tycker också att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap om ekonomi. I Ekonomiskolan gör vi just det - delar med oss av vår kunskap för att hjälpa dig förstå privatekonomi ännu bättre.

Till Ekonomiskolan 

Viktig information om Villaägarnas Mastercard!

Villaägarna följer löpande marknaden för att se vilka förmåner våra medlemmar har nytta av och var förbundet kan göra en skillnad. Just nu pågår en snabb samhällsomvandling som innebär att det introduceras nya betalmetoder. Detta har fått till följd att betalkort tappat i betydelse. Efter diskussion med Lån & Spar Bank, som Villaägarna samarbetar med om Villabanken, har förbundet därför kommit fram till att fördelarna med vårt MasterCard är så små att de inte längre motiverar att vi ska erbjuda ett sådant kort. Därför har vi beslutat att lägga ned kortet.

Har du frågor om kortet eller Villabankens tjänster vänligen kontakta Villabanken
på 040-205 605.

Vill du veta mer om oss?

Hör gärna av dig så berättar vi mer! Ring, skicka ett mejl eller besök vår hemsida.

Telefon: 040-205 605
E-post: info@villabanken.se

Gå till Villabanken