Villaägarnas auktion

Var med och lämna bud i på dina favoritprodukter vår auktion! Bud kan lämnas här på webben, via mejl eller den kupong som du hittar i varje nummer av medlemsmagasinet Villaägaren. Den person som lämnat det högta budet kammar hem produkten. Har två budgivare lagt exakt samma bud är det lotten som får avgöra. En del av produkerna har vi fler än ett exemplar av.

Ditt/dina bud lämnar du genom att skicka in budkupongen i vårt medlemsmagasin Villaägaren, skicka ett mejl till auktion@villaagarna.se (glöm inte ange medlemsnummer, mobl/telefon dagtid samt adress) eller fylla i kupongformuläret för respektive produkt här på hemsidan.

Observera att du måste vara inloggad för att delta i auktionen. För att kunna logga in ska du vara medlem och skapa ett webbkonto.

Nästa auktion sker i samband med Villaägaren nr 4 med utgivningsdag 31 augusti 2018.

Buden måste vara oss tillhanda senast 14 september 2018. Kort därefter meddelas du per brev om ditt bud har antagits. Resultaten visas inte officiellt. När du betalat varan, skickas den till dig. Det är också inklusive eventuella fraktkostnader, om inget annat anges på produktinformationen för respektive vara.

Villkor för auktioner

Bli medlem