Cykel + tygpåse
Cykel + tygpåse

Tävla med SSF och vinn en stöldskyddsmärkning till din cykel

SSF Stöldskyddsföreningen hjälper dig att skydda dig i vardagen mot både fysiska och digitala brott. Tävla och vinn stöldskydssmärkning till din cykel, värde 479 kr.

För att tävla ska du vara medlem i Villaägarna. Teckna ditt medlemskap här om du inte redan är medlem.

Svara på de tre frågorna nedan samt motivera med max 20 ord varför just du behöver en stöldskyddsmärkning till din cykel.

Tävlingen pågår t o m 4 juni 2023 och därefter utser SSF Stöldskyddsföreningen fem vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnarna kontaktas via e-post eller telefon så snart vinnarna är utsedda och presenteras kort därefter på vår hemsida och i kommande förmånsnyhetsbrev.

Som medlem får du alltid minst 10% rabatt på SSFs varor och tjänster.

Läs mer om dina medlemsrabatter hos SSF här

Jag samtycker till att Villaägarnas Riksförbund och SSF  Stöldskyddsföreningen får behandla mina personuppgifter, så att jag kan delta i tävlingen och bli kontaktad om jag vinner. Uppgifterna hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen. Är jag inte nöjd med hur mina uppgifter hanteras, kan jag anmäla det till Integritetsskyddsmyndigheten. När det inte finns något berättigat intresse att behålla personuppgifterna, d.v.s. då de inte längre behövs för tävlingen, raderas eller avidentifieras uppgifterna.

För att rätta, radera eller avsluta behandling av dina uppgifter, mejla oss på medlem@villaagarna.se. För registerutdrag och övriga registerfrågor, mejla på: dataskyddsombud@villaagarna.se. Du kan även ringa oss på tel 010-750 01 00.

Tävlingsfrågor

När grundades SSF Stöldskyddsföreningen?
Hur många cyklar kan man stöldskyddsmärka med en förpackning av SSF Cykel-märkning?
Vad kan man läsa om på sakerhetskollen.se