Underhållsabetet kommer att pågå i 1-2 veckor, tack för din förståelse.

Villaägarna lanserar bonusprogram för medlemmar

Villaägarnas Riksförbund har tagit fram ett bonusprogram – Villaägarna Bonus. Medlemmarna har nu möjlighet att samla poäng när de handlar från över 150 nätbutiker och partners. Varje köp ger bonuspoäng som kan lösas in mot kommande års medlemskap eller mot andra produkter eller tjänster.

- Det är glädjande att vi nu sjösatt ett mycket förmånligt bonusprogram för våra medlemmar. Villaägarna Bonus stämmer väl överens med vår ambition att förenkla våra medlemmars vardag. Vi har också sett en ökad efterfrågan hos våra medlemmar på ett bredare utbud av erbjudanden. Bonusprogrammet är med andra ord ett viktigt tillskott bland våra medlemsförmåner, säger Marcus Lindström, chef för medlemsförmåner på Villaägarna.

För att kunna komma i gång med Villaägarna Bonus måste medlemmarna registrera sitt betalkort. Betalkortet är det som ”håller koll” på inköp och bonuspoäng.

I Villaägarna Bonus finns information om anslutna företag och antalet poäng som medlemmarna samlar per spenderad krona. Hos vissa av förbundets partnerföretag ges både poäng och medlemsrabatt. I bonusprogrammet finns även en poängshop där poängen kan lösas in mot medlemskap eller andra produkter och tjänster.

Läs mer om bonusprogrammet på Villaägarna Bonus (villaagarna.se).

För mer information, kontakta gärna:

Johan Lennvall
Partneransvarig KAM och projektledare, Villaägarnas Riksförbund
Telefon: 070-815 30 44
E-post: johan.lenvall@villaagarna.se

Marcus Lindström
Chef medlemsförmåner, Villaägarnas Riksförbund
Telefon: 010-750 01 22
E-post: marcus.lindstrom@villaagarna.se