Man pratar i telefon
Man pratar i telefon

Expertis för enklare villaliv

Som medlem i Villaägarna har du fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning. Du får råd och hjälp med bygglov, hantverkartvister, fel i fastighet, fuktproblem, renovering, trädgård och mycket, mycket mer.

Rådgivningen är sedan många år en viktig del av Villaägarnas verksamhet. Vi håller öppet fem dagar i veckan på telefon och dygnet runt på webben. Hit vänder sig årligen tusentals medlemmar i Villaägarna med frågor som rör boende och villaliv.

Villaägarnas expertrådgivning

Alla kan vara bra på något, men ingen kan vara bra på allt. Så för att du ska slippa hålla koll på alla möjliga och omöjliga frågor som hör villalivet till har vi samlat den bästa expertisen under ett tak för att svara på dina frågor. På kontaktsidan hittar du våra öppettider.

Kontakta oss

Kvinna sover i säng under snedtak med fönster
Kvinna sover i säng under snedtak med fönster

Mycket att tänka på som husägare?

Det är ingen idé att ligga sömnlös över frågor som rör ditt hus. Fråga oss istället! Vi återkommer så snart vi kan.

Så här jobbar våra experter

Här beskriver några av våra expertrådgivare hur de kan hjälpa dig.

Kostnadsfri rådgivning inom allt som rör villalivet

Vi har experter inom alla områden - byggteknik, juridik, arkitektur, avtal och mycket mer. Oavsett vad du undrar kan du när som helst kontakta vår rådgivning med dina frågor. Välkommen!

Ställ din fråga till våra byggnadstekniker!

Möt våra byggnadstekniker Malte Rungård och Patrik Wendelius. "Vi vill att våra medlemmar ska se oss som den där kunniga släktingen som man bara kan ringa och fråga!"