Man pratar i telefon

Rådfråga en expert på juridik eller byggteknik 

Som medlem i Villaägarna har du kostnadsfri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning. Du får råd och hjälp med bygglov, hantverkartvister, fel i fastighet, fuktproblem, renovering, trädgård och mycket, mycket mer. På det sättet slipper du dyra byråer som fakturerar tiotusentals kronor.

Har byggfirman gjort ett dåligt jobb men kräver dig på pengar ändå? Tänker grannen bygga en stuga som hotar utrota din sjöutsikt? Ska du köpa hus men är orolig för fuktskador och vill veta hur du skyddar dig mot otrevliga överraskningar i framtiden? Vill du installera laddstolpe till bilen men känner dig osäker på reglerna?

Vi besvarar alla dina husfrågor utan extra kostnad när du blir medlem hos oss – för endast 395 kronor första året.

Hos oss har du dessutom alltid tillgång till korrekta avtalsunderlag, informationsskrifter och andra dokument. De kan du använda från allt från försäljning och uthyrning till energieffektivisering och ombyggnation.

Vi ser till att våra medlemmar kan fråga våra erfarna experter om allt som rör huslivet när som helst och hur mycket som helst. Som medlem hos oss ska du känna dig trygg.

Sätt igång och fråga!

 

Bli medlem och fråga experterna här

Kvinna sover i säng under snedtak med fönster
Kvinna sover i säng under snedtak med fönster

Så här når du oss under dygnets timmar

Vi håller öppet fem dagar i veckan på telefon och dygnet runt på webben. Så här kommer du i kontakt med vår medlemsservice och expertrådgivning via telefon och mejl samt hittar våra pressidor.

Så här jobbar våra experter

Här beskriver några av våra expertrådgivare hur de kan hjälpa dig.

Kostnadsfri rådgivning inom allt som rör villalivet

Vi har experter inom alla områden - byggteknik, juridik, arkitektur, avtal och mycket mer. Oavsett vad du undrar kan du när som helst kontakta vår rådgivning med dina frågor. Välkommen!

Ställ din fråga till våra byggnadstekniker!

Möt våra byggnadstekniker Malte Rungård och Patrik Wendelius. "Vi vill att våra medlemmar ska se oss som den där kunniga släktingen som man bara kan ringa och fråga!"