En guldfärgad och en blå Peugeot på väg med storstadsskyline i bakgrunden
En guldfärgad och en blå Peugeot på väg med storstadsskyline i bakgrunden
Ny bil hos Peugeot - 10% rabatt

Villaägarna ger dig som medlem rabatt på personbilar och transportbilar hos Peugeot. Välj bland bilar med traditionell förbränningsmotor, elbilar, plug-in hybrider och transportbilar.

Som medlem har du upp till 26% rabatt på hela modellprogrammet. Peugeot är ett väletablerat bilmärke på den svenska marknaden och har i dag ett av de bredaste modellprogrammen på både person- och transportbilssidan. Med stort fokus på design, miljö och teknik kan Peugeot erbjuda klassledande motorer och trendiga bilar. 

Elbilar och plug-in hybrider

Peugeot har förutom modeller med traditionella och effektiva förbränningsmotorer också ett flertal olika elbilar och plug-in hybrider. Upptäck rymliga Peugeot 3008, en populär och SUV med förstklassig förarmiljö, tillgänglig både som plug-in hybrid och med förbränningsmotorer. Eller Peugeot 2008, som även finns som 100% elektrisk, med låga driftskostnader och noll utsläpp. Oavsett vad du är ute efter kan du hitta din nästa tjänstebil hos Peugeot.

Läs mer om Peugeot personbilar här

Transportbilar

Peugeot erbjuder även klassledande transportbilar i flera storlekar och påbyggnationer. Nya Peugeot e-Expert är en 100% elektrisk transportbil som 2021 vann utmärkelsen ”International Van of the Year”.

Läs mer om Peugeot transportbilar här 

Leasa din bil

Hos Peugeot finns många förmånliga finansieringsalternativ som kan anpassas efter ditt företag, från avbetalningar till olika helhetslösningar. Däribland företagsleasing eller Business Lease, där garanterat restvärde och service ingår.

Ta del av erbjudandet

Förmånlig rabatt på person- och transportbilar

Modeller och rabattsatser vid beställningstillfället gällande Peugeot ordinarieprislista

Peugeot personbilar

Modell Rabattsats i %

208

10%
   
2008 10%
   
308 10%
   
3008 10%
   
408 10%
   
508 10%
   
5008 10%
e-Rifter 10%
e-Traveller 10%

 

Peugeot transportbilar

Modell Rabattsats i %

Partner/e-Partner

12%

Expert/e-Expert

12%
Boxer Skåp

12%

Boxer Chassi 12%

 

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;