Fördelaktigt med företagsbil från Peugeot

Peugeot är ett väletablerat bilmärke på den svenska bilmarknaden och har i dag ett av de bredaste modellprogrammen på både person- och transportbilssidan. Med stort fokus på design, miljö och teknik kan Peugeot erbjuda klassledande motorer och trendiga bilar. Välj bland allt från moderna elbilar och plug-in hybrider till välutrustade transportbilar. Som medlem har du upp till 26% rabatt på hela modellprogrammet.

Peugeot har förutom traditionella förbränningsmotorer också ett flertal olika elbilar och plug-in hybrider. Upptäck nya Peugeot 3008, en populär och rymlig SUV med förstklassig förarmiljö, tillgänglig både som plug-in hybrid och med förbränningsmotorer. Eller Peugeot 2008, som även finns som 100 % elektrisk, med låga driftskostnader och noll utsläpp. Oavsett vad du är ute efter kan du hitta en tjänstebil hos Peugeot.

Läs mer om Peugeot personbilar här

Peugeot erbjuder även klassledande transportbilar i flera storlekar och påbyggnationer. Nya Peugeot e-Expert är en 100 procent elektrisk transportbil som vunnit utmärkelsen ”International Van of the Year 2021”.

Läs mer om Peugeot transportbilar här

Hos Peugeot finns många olika förmånliga finansieringsalternativ som kan anpassas efter ditt företag, allt från avbetalning till helhetslösningar som företagsleasing eller Peugeot Complete där allt från garanterat restvärde till service och garanti ingår.

Välkommen att besöka din lokala Peugeotåterförsäljare om du vill veta mer och för provkörning.

Ta del av erbjudandet

Förmånlig rabatt på person- och transportbilar för dig med företag

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;