Silverfärgad Peugeot skåpbil under laddning
Silverfärgad Peugeot skåpbil under laddning
Ny bil hos Peugeot - 12% rabatt

Villaägarna vill göra det enkelt att hitta en transportbil som passar just dig och din verksamhet. Vi ger dig som medlem rabatt på transportbilar och personbilar hos Peugeot.

Peugeot är ett väletablerat bilmärke på den svenska bilmarknaden och har i dag ett av de bredaste modellprogrammen av både person- och transportbilar. Med stort fokus på design, miljö och teknik kan Peugeot erbjuda klassledande motorer och trendiga bilar. Välj bland allt från välutrustade transportbilar till moderna elbilar och plug-in hybrider. Som medlem får du upp till 26% rabatt på hela modellprogrammet.

Företagsbil för din verksamhet

Med Peugeot är det enkelt att hitta en transportbil som passar just dig och din verksamhet. Från smidiga och kompakta Peugeot Partner till större Peugeot Expert och Peugeot Boxer – det finns en storlek för alla behov. Samtliga modeller kan dessutom skräddarsys så att de blir optimalt anpassade för din verksamhet, med påbyggnationer och inredning.

Prisvinnande transportbilar

Peugeot e-Expert och Peugeot e-Partner är 100% eldrivna, utan att kompromissa med varken kvalitet eller lastvolym. Ett kvitto på denna kvalitet är nya Peugeot e-Expert som 2021 vann ”International Van of the Year”.

Läs mer om Peugeot transportbilar här 

Personbilar

Peugeot har även ett generöst utbud av personbilar. Upptäck populära Peugeot 2008, som finns med traditionell förbränningsmotor eller som 100% elektrisk, med låga driftskostnader och noll utsläpp. Eller Peugeot 3008, en rymlig SUV med förstklassig förarmiljö, tillgänglig både som plug-in hybrid och med förbränningsmotor. Oavsett vad du är ute efter kan du hitta din nästa tjänstebil hos Peugeot.

Läs mer om Peugeot personbilar här

Finansiera din bil

Hos Peugeot finns många förmånliga finansieringsalternativ som kan anpassas efter ditt företag, från avbetalningar till olika helhetslösningar. Däribland företagsleasing eller Business Lease, där garanterat restvärde och service ingår.

Ta del av erbjudandet

Förmånlig rabatt på transport- och personbilar

Modeller och rabattsatser vid beställningstillfället gällande Peugeot ordinarieprislista

Peugeot transportbilar

Modell Rabattsats i %

Peugeot Partner/e-Partner

12%

Peugeot Expert/e-Expert/Crew Cab/Dubbelhytt/Kylbil

12%
Peugeot Boxer//Flak/Volymskåp/Kylbil 12%
Peugeot Boxer Chassi 12%

 

Peugeot personbilar

Modell Rabattsats i %

208

10%

 

 
2008 10%
   
308 10%
   
3008 10%
   
408 10%
   
508 10%
   
5008 10%
e-Rifter 10%
e-Traveller 10%

 

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;