Comfort - Helhetslösningar inom VVS, vatten,  värme, badrum, sanitet

Ta del av erbjudandet

15 % rabatt på lagerförda produkter i någon av Comfort-kedjans butiker

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja och som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder de helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll.

Deras samlade erfarenhet och det faktum att de finns över hela landet gör Comfort till en pålitlig partner med stark lokal förankring. Så oavsett om det gäller injustering av ett värmesystem, att få en blandare installerad eller att bygga ett helt nytt badrum så får du hjälp hela vägen, från planering till installation och service.

I Comforts butiker kan du dessutom låta dig inspireras av badrumsutställningar där du även får kompetent rådgivning och du kan bekanta dig närmare med produkterna av välkända varumärken.

Läs mer om Comfort och tveka inte att kontakta dem om du har frågor och vill veta mer.

Comfort-kedjan

https://www.comfort.se/privat/

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja med 130 medlemsföretag och drygt 1 800 certifierade montörer. Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder de helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll.