Händer gestikulerar framför dator

Är du intresserad av att vara med och utveckla vår förening?

Vi söker dig som kan tillföra inspiration, nya tankar och idéer samt är intresserad av hur vi kan göra husägandet bättre för oss alla.

Villaägarna Skaraborg är en lokalförening ansluten till Villaägarnas riksförbund som startade 2008 genom en sammanslagning av lokalföreningarna i Skövde, Lidköping och Mariestad. Idag är vi ca 4000 medlemmar spritt i alla Skaraborgs kommuner. Föreningens mission är att skapa bättre villkor för villaägandet genom påverkan, rådgivning och förmåner.

Hej du som är medlem i Villaägarna Skaraborg!

En av våra huvuduppgifter är att bevaka och påverka de kommunala taxorna, såsom vatten och avlopp (VA) samt fjärrvärme, för att säkerställa att de är rättvisa och rimliga. Vi förstår vikten av dessa tjänster för ditt hushåll och arbetar outtröttligt för att skydda dina intressen.
Vi har lyft en orimlig solparksetablering i Larv. Läs mer här: http://bit.ly/3Uzrn6V 
Vi har lyft orimlig prissättning av fjärrvärme i Falköping. Läs mer här: https://bit.ly/4bH5B7A

Vi har alltid örat mot rälsen när det kommer till livet i Skaraborg. Vårt mål är att du ska känna dig informerad, stödd och delaktig i de frågor som berör just ditt boende. Vi tror på kraften i lokalt engagemang och strävar efter att skapa en gemenskap där alla medlemmar känner att de har en röst.

För att göra ditt liv som villaägare enklare och mer bekvämt, är vi stolta över att kunna meddela att vi har 10 släpkärror tillgängliga för utlåning helt gratis inom Skaraborg. Detta är bara en av många förmåner som vi erbjuder våra medlemmar, och vi hoppas att det underlättar för dig i ditt vardagsliv. Du bokar släpkärra här: https://www.villaagarna.se/lokalt/region-vast/lokalforeningar/villaagarna-skaraborg/slapvagn/

Vi söker fler som kan tillföra inspiration, nya tankar och idéer samt är intresserad av hur vi kan göra husägandet bättre för oss alla. 

Just nu söker vi personer som kan företräda medlemmarna i prisdialogmöten för fjärrvärme i Lidköping, Falköping & Skövde.

Erfarenhet av föreningsarbete är inget krav. Det viktigaste är ditt intresse och engagemang för villalivet.

Låter det intressant? Ring eller maila mig.

 

Med vänlig hälsning

Bjarne Pettersson
Ordförande
0708485816
bjarne@villaagarnaskaraborg.se