Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Villaägarna Södra Vätterbygden

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar i Jönköping, Habo och Mullsjö kommuner.

Lummigt hus
iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Släpvagn

Du som är medlem i Villaägarna Södra Vätterbygden kan hyra en släpvagn till ett förmånligt pris. Släpvagnen är en REKO-trailer med grindar som maximalt kan lasta 487 kg. Flakmåttet är 1,35 x 2,50 m.

Vagnen ägs av Villaägarna Södra Vätterbygden.

De första 4 timmarna är gratis. Ett dygn, som också är den längsta tillåtna hyrestiden, kostar 100 kr. Inbetalningskort får du av uthyraren och betalas till föreningen.

Släpvagn i Jönköping

Du bokar, hämtar och lämnar vagnen hos Shell A6, Sjukhusgatan 6, Jönköping. Släpvagnen bokas på telefonnummer 036-12 29 50, alla dagar kl.06-24.

Släpvagnen i Habo

Du bokar, hämtar och lämnar vagnen hos Lagerbutiken i Habo, Snickaregatan 2. Vagnen bokas på telefonnummer 036-40521 måndag - fredag kl 10 00 - 18 00

För användning lördag respektive söndag hämtas nyckel och kabel under  fredagen. Efter användning på lördag respektive söndag körs släpvagnen tillbaks till uthyraren. Nyckel och kabel återlämnas närmaste efterföljande vardag.

Uppgifter om körkort och medlemskort antecknas i en liggare i samband med att vagnen eller nyckel och kabel hämtas.

Återlämna vagnen i samma skick som du tog den. Anmäl eventuell skada

Föreningens kontaktperson för uthyrningen är Peder Björklund, tel. 036-370844.