Författarbesök på Segeltorps bibliotek

Onsdag 16 oktober kl 18:00 berättar författaren Helena von Zweigbergk om sina senaste böcker. Det är fri entré men boka för att vara säker på att få plats.

Författare på besök

Onsdagen den 16 oktober kommer författaren och journalisten Helena von Zweigbergk till Segeltorps bibliotek. Hon berättar om sin senaste bok ”Grejen med saker” där hon reflekterar kring en aktuell fråga: Vad är det vi människor egentligen vill med alla våra saker? Författaren berättar även om sin hyllade relationsroman ”Totalskada”.

Anmälan

Det är fri entré men begränsat antal platser. Anmäl dig från 9 oktober till Segeltorps bibliotek telefon 08-535 330 60 eller till Segeltorps kulturförening på e-post boka@segeltorpkultur.se eller telefon 08-646 48 56.

Tid: Onsdagen den 16 oktober kl 18:00

Plats: Segeltorps bibliotek, Häradsvägen 252, Segeltorp

Arrangör: Segeltorps bibliotek och Segeltorps kulturförening

 

 

Introfoto av Helenea: Thron Ullberg

Om författaren

Helena von Zweigbergk är författare, journalist och programledare. Hon inledde sitt skönlitterära författarskap med en deckarserie om den kvinnliga fängelseprästen Ingrid Carlberg. Den första boken i serien, Det Gud inte såg (2001), blev en stor succé och såldes till flera länder.

Helena von Zweigbergk har fått stor uppmärksamhet för radioprogrammet Oförnuft och känsla och har dessutom vunnit På spåret tillsammans med
författarkollegan Göran Everdahl.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.