Det ingår i ditt medlemskap

  • Rabatter och förmåner från tusentals återförsäljare. Exklusivt för medlemmar
  • Bolån, elavtal och försäkringar - Färdigförhandlat för att sänka dina boendekostnader
  • Gratis juridisk- och byggteknisk rådgivning med smarta avtalsmallar
  • Opinionsbildning - Vi driver frågorna som spelar roll för dig som husägare 
  • Medlemsmagasin fullt av inspiration, erbjudanden och användbara tips för husägare
  • Vår digitala tjänst Min Villa - Underhållsplanen som ger dig koll på ditt hus

Jag fixade min dotters rum utan att spräcka budgeten. Det hade inte gått utan Villaägarnas rabatter på tapeter och färg. Stort tack för det!

Malin A, Villaägare i Piteå

Villaägarna fanns där för oss när vi behövde dem. Det var värdefullt att snabbt få prata med en byggteknisk expert när rören hade frusit sönder i sommarstugan.

Anders P, Villaägare i Örebro

Jättebra rabatter och erbjudanden, vilket verkligen behövs nu. Jag kollar alltid era rabatter innan jag ska köpa något till huset.

Fredrika K, Villaägare i Uppsala

Våra mest uppskattade tjänster för dig som husägare

Försäkringar

Försäkringslösningar framtagna utifrån våra medlemmars behov.  
Samla dina försäkringar och få 15% rabatt

Kostnadsfri expertis ingår i ditt medlemskap

Vi hjälper dig med frågor som rör ditt boende.  
Som medlem i Villaägarna har du fri tillgång till Sveriges enda expertrådgivning för hus. Sluta googla - fråga oss som vet i stället

Rabatter

Vi har förhandlat fram förstklassiga kampanjer och erbjudanden för dig som medlem

Opionsbildning

Vi driver de viktigaste frågorna och påverkar de politiska beslut som rör ditt husliv och ekonomi allra mest. Vi tar debatten för bättre boendevillkor åt dig

Hur fungerar det?

Frågor och svar om medlemskapet

Villaägarna är Sveriges största intresseorganisation för husägare. Vi jobbar varje dag för att våra medlemmar ska kunna bo och leva bra i sina hus. Vi förhandlar fram förmånliga rabatter och avtal som hjälper dig att hålla dina villakostnader nere. Hos oss jobbar även Sveriges mest anlitade expertrådgivning, som hjälper tusentals medlemmar med sina husfrågor, allt från juridik, byggnadsteknik till grannsämja och trädgård. Expertrådgivningen är helt kostnadsfri för våra medlemmar. Dessutom är vi aktiva i den boendepolitiska debatten och försvarar husägares intressen genom lobbying och opinionsarbete. 

När du blir medlem på vår webb får du direkt tillgång till ditt inlogg. Det betyder att du kan börja använda dina rabatter, förmåner och expertrådgivningen på en gång. Du får även ett antal välkomstmejl av oss där vi introducerar dig i medlemskapets alla delar och visar vart du hittar alla dina förmåner. Du får även våra nyhetsbrev och förmånsbrev där vi håller dig uppdaterad om allt som händer i villavärlden och berättar om våra mest aktuella rabatter och kampanjer. Se till att vi har rätt mejladress till dig så att du inte missar några bra erbjudanden. 

Du får också ett välkomstbrev på posten av oss, det innehåller fyra värdecheckar, din guide till medlemskapet och senaste numret av medlemsmagasinet Villaägaren. 

Du hittar dina medlemsrabatter som inloggad på vår web och de finns även i ditt hemskickade medlemsmagasin Villaägaren som du får hemskickad i brevlådan. Som medlem får du även kampanjmejl av oss inför varje ny kampanjperiod. På våra kampanjsidor finns det en instruktionsruta längst ner där det står ”Ta del av erbjudandet”. Där ser du din rabattkod för den specifika kampanjen. 

Hör av dig till oss om du behöver hjälp. 

Det går utmärkt att bli medlem oavsett om du bor i ett radhus, i en villa, äger en sommarstuga, ett fritidshus eller ett torp. Vårt medlemskap är till för dig som husägare, därför har vi sett till att våra medlemmar alltid får färdigförhandlade avtal på tjänster som bolån, försäkringar, elavtal. Vi har även sett till att du alltid får extra förmånliga och säsongsanpassade rabatter på till exempel bygg, trädgård, inredning och målarfärg. Sådant som vi vet att våra 233.000 medlemshushåll efterfrågat.

Du betalar endast 468 kr för din första medlemsperiod på 12 månader. För kommande period betalar du 530 kr. Medlemskapet betalar snabbt igen sig när du tar del av alla våra förmåner, rabatter och kampanjer. Och kom ihåg att vår expertrådgivning ingår i ditt medlemskap och alltid är kostnadsfri för dig.

Medlemsavgiften

Just nu endast 468 kr!

Du betalar endast 468kr för din första medlemsperiod på 12 månader. För kommande period betalar du 530 kr. Medlemskapet betalar snabbt igen sig när du tar del av alla våra förmåner, rabatter och kampanjer. Och kom ihåg att vår expertrådgivning ingår i ditt medlemskap och alltid är kostnadsfri för dig.

Betala enkelt via: