Drygt två år med Trump - vad händer nu?

En afton med publicisten och diplomaten Olle Wästberg, f d generalkonsul i New York och generaldirektör för Svenska Institutet.

Drygt två år med Trump - vad händer nu?

Segeltorps kulturförening arrangerar tisdagen den 24 september en afton med publicisten och diplomaten Olle Wästberg. Den f d generalkonsuln i New York och generaldirektören för Svenska Institutet, ger sin syn på läget.

Anmälan och biljetter

Anmälan görs via e-post boka@segeltorpkultur.se eller tfn 08-646 48 56. Biljetterna kostar 100 kr för medlemmar i Segeltorps kulturförening, 130 kr för övriga. 

Tid: tisdag 24 september kl 19:00
Plats: Magasinet, Juringe Gård, Mäster Lorentz väg 3
Arrangör: Segeltorps kulturförening

Olle Wästberg om sig själv...

"Efter mer än fem år som svensk generalkonsul i New York, fem år som generaldirektör för Svenska institutet, två år som ledare för de svenska aktiviteterna kring Raoul Wallenberg 100 år och två år som ordförande för Demokratiutredningen för jag numera en splittrad tillvaro.

Jag är styrelseordförande för Stiftelsen Isaak Hirschs Minne, som tillhandahåller bostäder och gemenskap för äldre. Sitter i styrelsen för Raoul Wallenberg Academy, Sverige-Amerika-Stiftelsen och fastighetsbolaget Industricentralen. Driver det lilla företag Wästberg Communication AB. Samt har en hel del debattörs-, moderators- och skribentjobb. "

Nyhetsbrev

Prenumerera på Olles månatliga nyhetsbrev och läs mer om honom på hemsidan wastberg.se.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.