Familjeteater Osamsas

Söndag den 17 september 2023 kl 11.00

Barnkomedi

Osamsas är en fartfylld fysisk och humoristisk tvekamp utan onödiga ord. I en inifrånvärld präglad av fantasier och känslostormar får vi följa två syskons vardag, full av lek, projekt, planer, gräl och samspel. Känslor tar fysisk form och tiden stannar upp vid det som kan verka oväsentligt, men som i själva verket är jordens medelpunkt. Ett omedvetet misstag framkallar katastrofer och väntan på en ursäkt är lika lång som en årstidsväxling. 

Osamsas handlar om syskons brottningsmatcher, förhandlingar och regler. Om att snubbla efter någon som alltid kan bättre. Om att alltid behöva korta in steget och vänta in den som segar. Om att härmas, luras, skoja och retas. Om att klättra över nya hinder för att någon visar hur det går till. Om att upptäcka världen ihop med den bästa och jobbigaste personen i hela världen.

Anmälan

Fri entré - men boka gärna för att vara säker på att få plats: e-post boka@segeltorpkultur.se eller telefon 08-646 48 56. Ange antal barn och vuxna.

Tid: söndag 17 september 2023 kl 11:00
Plats: Magasinet,  Juringe gård
Arrangör: Segeltorps kulturförening

 

Foto: Teater Tre

Svempas+nappar_Oskar+Webrell+och+Andrea+Björkholm_4.jpgTeater Tre startades 1979 och är en mimbaserad visuell teater där rörelse, text och musik blandas. Teater Tre turnerar i hela Sverige och världen och bedriver också gästspelsverksamhet. Gruppen har stöd från Kulturrådet, Region Stockholm, Kulturförvaltningen och Kreativa Europa.

Mer om teatern