Medlemsdag på Zetas

Onsdag den 6 maj 2020 kl 10-18 får medlemmar 15 % rabatt på Zetas trädgård i Segeltorp. Rabatten gäller vid uppvisande av medlemskortet i kassan. Gäller ej vid köp av presentkort.

Medlemsdag onsdag 6 maj

Varmt välkomna till underbara Zetas trädgård i Segeltorp. Medlemmar i Villaägarna får denna dag 15 % rabatt på hela utbudet (ej presentkort). Kom och upplev trädgården i vårblom och fika i trädgårdscaféet.

Zetas är öppet som vanligt denna dag. Fri entré.

Minskad risk för smittspridning

Zetas tar smittorisken förorsakad av coronaviruset på högsta allvar och verksamheten är organiserad med Folkhälsomyndighetens riktlinjer i åtanke. Trädgården befinner sig till största delen utomhus. Kassorna är organiserade så att kunderna kan hålla ordentliga avstånd och betalning sker endast med kort.

Blir det många människor samtidigt kommer vi att organisera att ni släpps in i omgångar för att undvika trängsel.

Parkering

Parkeringen utanför Zetas blir snabbt full. Alternativ parkering finns på Jägerhorns väg. Parkera inte parkera på intilliggande gator.  

Datum: onsdag 6 maj 2020 kl. 10:00–18:00
Arrangör: Villaägarna och Zetas finsmakarens trädgård
Adress: Blombacken 2, Segeltorp

Fri entré

64323731_149440049467623_8208038425919358398_n.jpg

 

Kort om Zetas 

Zetas trädgård startade 1927 i Segeltorp av dåvarande trädgårdsamatören Gösta Zetterqvist. Han började anlägga en privat trädgård i orientalisk stil på sin sommarstugetomt. Allmänheten blev nyfiken på alla växtlådor som stod staplade på uppfarten och undrade om man kunde köpa plantorna. Gösta satte ut några överskottsplantor utanför grinden med en skylt ”Lägg pengarna i lådan” och så, i liten skala, började en handel med trädgårdsväxter som utökades undan för undan.

Idag drivs trädgården av Victoria Skoglund, trädgårdsmästare och författare.

Zetas hemsida

 

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.