larmcentral villa
Larmcentral Villa

Nu kan du få ännu mer för pengarna! Verisure har utökat sitt larmerbjudande – till ett ännu bättre pris dessutom. Det uppdaterade erbjudandet inkluderar bland annat streaming av HD-video i mobilen, ID-skydd, kontaktlarmet Verisure Guardian och populära ZeroVision® rökgenerator som stoppar inbrott. Som medlem i Villaägarna sparar du 3 490 kr + 40 kr/mån på Verisures larmlösningar.

Verisure är Sveriges mest installerade hemlarm och det av en god anledning! Hemlarmet är byggt på en framtidssäkrad plattform så att du kan känna dig trygg och säker år efter år. Hemlarmet erbjuder även smarta produkter och tjänster som digitala dörrlås, ZeroVision®, bevakningskameror och ID-skydd.

Inbrottslarm

Med unika produkter och tjänster som ZeroVision® rökgenerator kan Verisure avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök.

Brandlarm

En tjuv tar mycket, men en brand tar allt. Med Verisures moderna brandlarm tjänar du och din familj dyrbara sekunder när varje sekund räknas.

Kontaktlarm

Verisure Guardian erbjuder SOS-knapp och SOS-timer kopplat direkt till deras larmcentral. En extra trygghet både i och utanför hemmet.

Larmcentral

Verisures larm är alltid uppkopplade till Sveriges största larmcentral – deras egen. Specialutbildade larmoperatörer finns där för dig dygnet runt, året om.

ID-skydd

Verisure erbjuder ID-skydd så att du kan känna dig trygg även på internet. Specialister hjälper dig att förebygga och motverka ID-kapningar, samt minimera effekterna av bedrägerier.

Framtidssäkrat

Med Verisure hemlarm kan du känna dig trygg och säker år efter år. Med dubbla kommunikationsvägar, 4G och bredband, är hemlarmen väl förberedda för framtidens utmaningar.

Utbyggnadsbart

Hemlarmet är näst intill oändligt utbyggnadsbart med produkter och tjänster för det smarta hemmet. Exempelvis digitala dörrlås, bevakningskameror och smart plugs.

Ta del av erbjudandet

För en trygg och säker vardag

Som medlem i Villaägarna sparar du 3 490 kr på uppkopplingskostnaden och 40 kr i månaden på larmtjänsten när du beställer ett nytt hemlarm.

Larmtjänsten avser uppkoppling till larmcentral med snabb åtgärd vid inbrott, brand, olycka och vattenläckor beroende på tjänster. 

Erbjudandet gäller enbart nya kunder och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Beställningen måste göras via Villaägarnas erbjudandesida på Verisures hemsida.

 Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

22-394_VÄ_Rekommenderas av 2023.jpg

Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.

;