10% rabatt hos Weibulls.com 

Ta del av erbjudandet

Du får 10% rabatt på Weibulls frö- och grässortiment, gödningsprodukter samt övriga odlingstillbehör.

*För produktgrupp jord: Vid köp av 1 pall jord får du 25% rabatt på valfritt gräsfrö ur Weibulls sortiment och fri frakt.

Rabatten gäller i Weibulls webbutik.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Weibulls strävar efter att erbjuda ett utbud med en genomgående omtanke om vår miljö och allt liv i den. Därför erbjuder Weibulls gräsfröblandningar med kvalitetsfrö från svenska bönder. Företagets nya pallkragesystem tillverkas i Sverige av material som håller i många år.Weibulls utökar även kontinuerligt sitt utbud för KRAV-fröer och erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment för fröer till ekologisk odling.

Odla ekologiskt med KRAV-märkta fröer

Det är något speciellt med att så och se sin egen sådd gro och växa. Att få följa naturens förlopp alldeles nära. Vi blir allt fler som vill odla hemma och i takt med att intresset för odling ökar, ökar också efterfrågan på KRAV-märkta frösorter. Weibulls KRAV-fröer packas i Sverige och sortimentet erbjuder sorter för odling av grönsaker, rotfrukter, kryddväxter och blommor.

Så rätt typ av gräs och lyckas med din gräsmatta

Weibulls gräsfröblandningar med kvalitetsfrö från svenska bönder är framtagna för att tåla vårt nordiska klimat. Att odla upp fröerna i den miljö de sedan ska sås och gro i, har en stor påverkan på växtlighetens kvalitet. Grobarheten och renheten i Weibulls gräsfröblandningar ligger högt över EUs krav. I grässortimentet erbjuds en bred variation av fröer. Välj ett gräsfrö som passar just dina förutsättningar.

Odla i trendig pallkrage

Du kommer långt med din odling även om den sker på en begränsad yta. Kombinera de växter som gör dig glad i Weibulls nya pallkragesystem. Det tillverkas i Sverige i lackad plåt och finns tillgänglig i olika storlekar och färger med passande tillbehör. Materialet ger ett gediget och snyggt intryck och håller i många år framöver. Pallkragen är extra hög - 30 cm för optimal odling.

Här kan du läsa om frågor och svar

Till weibulls.com

Weibulls.com

För 150 år sedan gav Walfrid Weibull ut sin första frökatalog. Katalogen baserades på kunskaper som Weibull skaffat sig som sjökapten då han kommit i kontakt med andra länders växtförädling, tillsammans med sina erfarenheter som inspektör vid familjens jordegendomar. Än i dag handlar Weibulls om kunskap, inspiration och utbyte av erfarenheter - odlare emellan. Vi erbjuder hållbara kvalitetsprodukter som tar hänsyn till miljön i alla led; vid produktion, användning och återvinning. Weibulls riktar sig till dig som är odlingsintresserad, vare sig du odlar på fönsterbrädan, i en prunkande trädgård eller i balkonglåda. Hos Weibulls hittar du fröer och tillbehör för rolig och inspirerande odling.