Underhållsabetet kommer att pågå i 1-2 veckor, tack för din förståelse.

Trädgårdsfint med Gardena

Trädgårdsintelligens i din handflata! Luta dig tillbaka och låt Gardena Smart System sköta trädgården med allt samlat i en enda smartphone-app. Enkel installation, användning och planering. Allt för din trädgård med upp till 25 % rabatt!

Gardena är idag Europas ledande varumärke för trädgårdsredskap med kvalitet - du hittar allt för både stor och liten trädgård.

Gardena Smart System - professionell omvårdnad för din trädgård som förenar bevattningslösningar, gräsvård och mer i ett och samma system. Njut av mer bekvämlighet och frihet samtidigt som du har full kontroll över din trädgård.

Oavsett om du vill styra robotgräsklipparen, trädgårdsbelysningen, vattenspridaren eller jordfuktighetsmätaren - du har alltid full kontroll via Gardena smart App.

Medlemserbjudande

Köp Gardena trädgårdsprodukter och verktyg med förmånlig medlemsrabatt samt upp till 25 % rabatt på utvalda produkter från Gardena Smart System.

Besök vår Medlemsshop för mer information och beställning

;

Gardena Smart System

Professionell omvårdnad för din trädgård som förenar bevattningslösningar, gräsvård och mer i ett och samma system, se video.