Bil på landsväg i vackert landskap i solnedgång
Bil på landsväg i vackert landskap i solnedgång
Välkommen till en tryggare biluthyrning!

Som medlem får du alltid 15% rabatt, men om du bokar senast 30 juni får du 5% extra rabatt. Totalt 20% rabatt på din hyrbil!

Holiday Drive är inte som andra hyrbilsförmedlare. Det är ett svenskt företag med svensk support 24/7 med noga utvalda märkesuthyrare där ni inte riskerar att betala väldigt höga självrisker eller panter.

Trygga hyrbilen

  • Personlig service med telefonbokning.
  • Kompletta avtalsvillkor utan pristillägg på plats.
  • Mer än 6000 stationer över hela världen.
  • Svensk support med jourservice dygnet runt.

Alla hyresvillkor är tydligt dokumenterade och bifogas alltid med hyresvouchern.

Holiday Drives callcenter med svensk personal har öppet kontorstid 9.00-17.30. Vid akuta ärenden har de även ett journummer, välj då alternativ 1 i växeln.

Tel 010-510 04 90
E-post kundtjanst@holidaydrive.se

Ta del av erbjudandet

Just nu 20% rabatt när du bokar din hyrbil hos Holiday Drive

Kampanjen gäller vid bokning t o m 30 juni 2024.
Därefter gäller ditt ordinarie medlemserbjudande hos Holiday Drive på 15% rabatt.

Ring 010-510 04 90 eller besök www.holidaydrive.se/villaagarna för att boka din hyrbil nu.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

 

;