Kvinna och litet barn leker i sovrum med dubbelsäng bäddad i beigevitt
Sovrum med bäddad dubbelsäng i beigevitt
Sovrum med bäddad dubbelsäng i beigevitt
Sov gott med säng från KungSängen!

Hållbart, egentillverkat med hög kvalitet och helt efter dina behov. Allt börjar med en god natts sömn - KungSängen hjälper dig att hitta rätt säng - till hela 25% rabatt på hela sortimentet*!

Alla förtjänar vi en god natts sömn. KungSängen, med över 25 års erfarenhet av sängtillverkning, vet en hel del vad som krävs för att lyckas. Från valet av säng och bäddmadrass, till rutinerna som kan få tankarna att sluta snurra och göra sömnen lite djupare.

KungSängen är idag Sveriges ledande sängkedja med ett brett urval av sängar och sängtillbehör. Med butiker från norr till söder finns de alltid nära till hands för dig. Kvalitetssömn – eller en kvalitetssäng – behöver inte vara en lyx. Sedan starten 1998 har KungSängen jobbat för att göra den tillgänglig för fler. Deras sängar skräddarsys och tillverkas för hand lokalt i Enköping - helt utan mellanhänder. Din säng tillverkas först efter att du bestämt precis hur du vill att den ska vara. Din säng levereras sedan hem till dig i KungSängens egna bilar.

Välkommen att besöka KungSängen så får du hjälp till lite bättre nätter.

Till KungSängens webbutik

Följ KungSängen på Facebook och Instagram

 

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du alltid 25% rabatt i butik och i webbutiken

*Rabatten omfattas ej av ben, madrasskydd, tyngdtäcken samt Frida Hansdotter-kollektionen, Mini- och Signaturserien. Gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;

Bonus!

Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig till Villaägarna Bonus.