larmcentral villa
Larmcentral Villa

Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd får du och din familj en trygg och säker vardag. Ta del av det här exklusiva erbjudandet som medlem i Villaägarna.

Verisure är Sveriges mest installerade hemlarm och det av en god anledning! Hemlarmet är byggt på en framtidssäkrad plattform så att du kan känna dig trygg och säker år efter år. Hemlarmet är även utbyggningsbart med flera smarta produkter för en smidigare vardag, exempelvis digitala dörrlås, videodörrklockor och smart plugs.

Inbrottslarm

Med unika produkter och tjänster kan Verisure avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök mycket snabbare så att ditt hem får vara just ditt.

LÄS MER HÄR

Brandlarm

En tjuv tar mycket, men en brand tar allt. Med Verisures moderna brandlarm tjänar du och din familj dyrbara sekunder när varje sekund räknas.

LÄS MER HÄR

Kontaktlarm

Verisure Guardian erbjuder SOS-knapp och SOS-timer kopplat direkt till deras larmcentral. En extra trygghet både i och utanför hemmet.

LÄS MER HÄR

Larmcentral

Verisures larm är alltid uppkopplade till Sveriges största larmcentral – deras egen. Specialutbildade larmoperatörer finns där för dig dygnet runt, året om.

LÄS MER HÄR

Ta del av erbjudandet

För en trygg och säker vardag

Som medlem i Villaägarna sparar du 3 990 kr på installationskostnaden och 40 kr i månaden på larmtjänsten när du beställer ett nytt hemlarm. Larmtjänsten avser uppkoppling till larmcentral med snabb åtgärd vid inbrott, brand, olycka och vattenläckor beroende på tjänster.

Erbjudandet gäller enbart nya kunder och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Beställningen måste göras via Villaägarnas erbjudandesida på Verisures hemsida.

 Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

22-394_VÄ_Rekommenderas av 2023.jpg

Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.

;