Bilruta med skylt om bilrutemärkning
Stöldmärkning av din bil

Använd SSF Bilrutemärkning för stöldmärkning av din bil. Det är en permanent, diskret och en effektiv stöldskyddsmetod som både rekommenderas och i vissa fall krävs av försäkringsbolagen. Som medlem får du 10% rabatt.

Att stöldskyddsmärka bilen ska var enkelt och effektivt. Genom att märka bilens alla rutor avskräcker man biltjuvar då de inte vill få problem och kostnader med att byta bilens identitet bilen säljs vidare. Själva märkningen är enkel att utföra. Du fäster schabloner, förtryckta med ditt registreringsnummer på rutorna, som du sedan penslar glasetsningsvätska på. Slutligen sätter du de medföljande varningsdekalerna på bilrutorna. Stöldskyddsmärkningen av bilen = Klar!

Stöldmärk enkelt dina bilrutor med bilens registreringsnummer – och få ett effektivt stöldskydd. Märkta rutor avskräcker många biltjuvar som inte vill få problem och ta kostnader för att byta bilens identitet.

Märksatsen innehåller:

  • 8 schabloner med bilens registreringsnummer
  • 2 varningsdekaler
  • Etsningsvätska
  • Pensel
  • Instruktioner om hur märkningen går till

Kontakta gärna SSF Stöldskyddsföreningens kundservice om du har frågor 0771-773 773 eller mejla till info@stoldskyddsforeningen.se

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 10% rabatt

Du betalar 404,10 kr (ord pris 449 kr).

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;