Trendigt kök i sten och trä
5000 kr i rabatt på mäklararvodet

Som medlem i Villaägarna får du 5 000 kr rabatt på mäklararvodet hos SkandiaMäklarna och ett fördelaktigt förmånspaket vid försäljning av din villa.

Detta ingår i erbjudandet året runt:

Rabatt på mäklararvodet

Du får 5000 kr i rabatt på mäklararvodet när du anlitar SkandiaMäklarna för att sälja din villa. En mäklare från SkandiaMäklarna kommer hem till dig, gör en kvalificerad bedömning av din villas värde och ger dig tips och råd. Fyll i formuläret eller kontakta ditt lokala SkandiaMäklarna-kontor för mer information.

Blixtvärdering

Om du snabbt vill veta ungefär vad ditt hus är värt, utan att boka in ett hembesök, kan du göra SkandiaMäklarnas blixtvärdering. Fyll bara i några uppgifter, så återkommer din lokala mäklare med en värdering via mejl inom en arbetsdag.

Fri köprådgivning

Du får kvalificerad och kostnadsfri rådgivning om vad som är bra att tänka på inför ett förestående villaköp. Kontakta ditt lokala SkandiaMäklarna-kontor.

Stöd till SOS Barnbyar

För varje genomförd bostadsaffär skänker SkandiaMäklarna 100 kr till SOS Barnbyar.

Medlemskap i Villaägarna

När du köper din villa genom SkandiaMäklarna får du ett års medlemskap i Villaägarna kostnadsfritt. Om du redan är medlem bjuder SkandiaMäklarna på kommande års medlemskap.

Ta del av erbjudandet

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

22-394_VÄ_Rekommenderas av 2023.jpg

Den enda rekommenderade mäklaren

SkandiaMäklarna är den enda fastighetsmäklare som rekommenderas av Villaägarna och är också en av Sveriges ledande mäklarkedjor, med cirka 550 medarbetare på 110 kontor runt om i Sverige, Spanien och Portugal. Verksamheten omfattar förmedling av bostäder, fritidsboenden, utlandsboenden och kommersiella fastigheter.

Besök skandiamaklarna.se för mer information eller för att hitta kontaktuppgifter till ditt lokala kontor.

Välkommen till SkandiaMäklarna. Välkommen hem.

;