Upp till 25% rabatt på krispaket

Skapa beredskap i hemmet. Hos Qris Rescue hittar du högkvalitativ beredskapsutrustning, relevant utbildning och tips för att tackla alla utmanande nödsituationer.

Nu har du möjlighet att trygga ditt hem och din familj med ett kriskit från Qris Rescue. Som medlem erbjuds du exklusiva paket till medlemspris.

 

20% rabatt på Grundpaketet för Hemmet

Detta paket innehåller de mest grundläggande produkterna för att skapa en bra beredskap i hemmet, allt från en vevradio för tillförlitlig kommunikation till ett mini-vattenfilter och vattenreningstabletter för rent dricksvatten. Gör dig och din familj redo med det essentiella för säkerhet och välbefinnande. Med 20% rabatt är det ett attraktivt instegserbjudande för dig som vill börja bygga din beredskap.  

Läs mer om Grundpaketet för Hemmet

20% rabatt på Solenergi Kraftpaket

Detta paket inkluderar en 577 Wh batteridriven powerstation kombinerat med en 100 W solcellspanel. Det är en perfekt lösning för dig som vill kunna producera och lagra egen energi på ett hållbart sätt. Med 20% rabatt får du som är intresserad en chans självförsörjning och grön energi.

Läs mer om vad som ingår i Solenergi Kraftpaket:

Solenergi Kraftpaket - Solpanel

Solenergi Kraftpaket - Power station

25% rabatt på Det Ultimata Beredskapspaketet

Detta är det mest omfattande paketet som kombinerar Grundpaketet för Hemmet och Solenergi Kraftpaketet. Det är den mest kompletta lösningen för dig som vill vara förberedd på alla typer av situationer. Med en rabatt på 25% är det riktat till dig som söker en allt-i-ett-lösning för din beredskap.

Läs mer om vad som ingår i Det Ultimata Beredskapspaketet:

Solenergi Kraftpaket - Solpanel

Solenergi Kraftpaket - Power station

Grundpaketet för Hemmet

10% rabatt på produkter för vårens uteaktiviteter

Se till att du är rustad med allt du behöver för uteaktiviteter så att du kan njuta fullt ut. Med ett mini-vattenfilter kan du enkelt få tillgång till rent vatten var du än är, perfekt för vandringar, camping eller andra äventyr utomhus. Och med en vevradio missar du aldrig din favoritstation, oavsett var du befinner dig. Som medlem erbjuds du 10% rabatt på alla produkter för utesäsongens alla äventyr och utmaningar.

Qris produktutbud

 

Här kan du läsa mer om Qris Rescue

 

Ta del av erbjudandet

Dina medlemserbjudanden hos Qris Rescue


20% rabatt på Grundpaketet för Hemmet

Ditt pris: 2 398 kr (ord pris 2 998 kr).

20% rabatt på Solenergi Kraftpaket

Ditt pris 8 998 kr (ord pris 11 248 kr).

25% rabatt på Det Ultimata Beredskapspaketet

Ditt pris 10 684 kr (ord pris 14 246 kr).

 

10% rabatt på alla produkter för vårens uteaktiviteter

Gäller produkter för utesäsongens äventyr och utmaningar.

 

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;