20 % rabatt på smart inomhus- och utomhuskamera

Känn dig lugn när du åker hemifrån! Upptäck smarta säkerhetslösningar från Netatmo för att skydda ditt hem, inomhus som utomhus. Lätt att installera och utan extra avgifter.

Netatmos smarta utomhuskamera är en enda kameran som kan skilja på människor, djur och fordon och ger dig tillgång till alla funktioner utan några extra månadsavgifter.Tack vare exakta aviseringar kan du omedelbart få reda på vad som händer utanför ditt hem och nattetid kan du välja antingen diskret övervakning med kamerans infraröda nattläge eller att kamerans strålkastare automatiskt ska tändas. Video kan lagras på det medföljande microSD-kortet eller automatiskt i ditt personliga Dropbox-moln, alternativt FTP-server.

Netatmos smarta inomhuskamera känner igen ansikten och aviserar dig nrä någon går in i ditt hem. Istället för de vanliga rörelsebaserade aviseringarna som kräver att du tittar igenom filmen, skickar Netatmos smarta inomhuskamera genast en avisering om en inkräktare upptäcks i ditt hem, tillsammans med en bild av personens ansikte och en videoinspelning.

Netatmo skyddar både ditt hem och din familjs integritet! Välj att inaktivera videoinspelning och aviseringar för bekanta ansikten, så att dina nära och kära kan koppla av i lugn och ro när de är hemma i vetskap om att de inte bevakas eller filmas.

Kompatibel med Apple Homekit, Google Assistant och Alexa.

Läs mer om smart inomhus- och utomhuskamera här!

Ta del av erbjudandet

Du får som medlem 20 % rabatt på smart inomhus- och utomhuskamera. 
Rabatten gäller endast i Netatmos webbshop. Du ska ange erbjudandekod vid beställning.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;