Kamera på fasad
Kamera inomhus på bord
20 % rabatt på smart inomhus- och utomhuskamera

Upptäck smarta säkerhetslösningar från Netatmo för att skydda ditt hem, inomhus som utomhus. Lätt att installera och utan extra avgifter. Den är dessutom kompatibel med Apple Homekit, Google Assistant och Alexa. Du får 20% rabatt med Villaägarna.

Smart kamera utomhus

Det här är den enda kameran som kan skilja på människor, djur och fordon och ger dig tillgång till alla funktioner utan några extra månadsavgifter. Tack vare exakta aviseringar kan du omedelbart få reda på vad som händer utanför ditt hem. Nattetid kan du välja antingen diskret övervakning med kamerans infraröda nattläge eller att kamerans strålkastare automatiskt ska tändas. Video kan lagras på det medföljande microSD-kortet eller automatiskt i ditt personliga Dropbox-moln, alternativt FTP-server.

Smart kamera inomhus

Kameran känner igen ansikten och aviserar dig när någon går in i ditt hem. Istället för de vanliga rörelsebaserade aviseringarna som kräver att du tittar igenom filmen, skickar Netatmos smarta inomhuskamera genast en avisering om en inkräktare upptäcks i ditt hem, tillsammans med en bild av personens ansikte och en videoinspelning.

Välj att inaktivera videoinspelning och aviseringar för bekanta ansikten, så att dina nära och kära kan koppla av i lugn och ro när de är hemma i vetskap om att de inte bevakas eller filmas.


Läs mer om smart inomhus- och utomhuskamera här!

Ta del av erbjudandet

Du får som medlem 20 % rabatt på smart inomhus- och utomhuskamera. 
Rabatten gäller endast i Netatmos webbshop. Du ska ange erbjudandekod vid beställning.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;