Gul Opel skåpbil
Gul Opel skåpbil
Ny bil hos Opel med upp till 26% rabatt

Opel ger dig som medlem upp till 26% rabatt på transportbilar och upp till 15% rabatt på personbilar.

Opel har länge varit ett stabilt varumärke på den svenska bilmarknaden. Genom ett brett modellprogram fortsätter Opels hyllade säkerhet att kombineras med ett stort fokus på innovation, design och elektrifiering. Som medlem har du upp till 26% rabatt på Opels modeller.

Alla företag ställs inför olika utmaningar i sin vardagliga verksamhet och Opels transportbilar är redo att ta sig an samtliga. Från smidiga Opel Combo, till Opel Vivaro och stora Opel Movano – Opels transportbilar erbjuder fantastisk flexibilitet med lastvolymer för alla behov. För att optimera din användning kan du självklart även rusta din transportbil helt efter dina egna önskemål.

Är du intresserad av en transportbil som gör det möjligt för ditt företag att ställa om till elektriskt och spara pengar på både skatt och drift? Opels transportbilar finns även med 100% elektrisk drivlina och ger dig alla fördelar med att köra elektriskt, utan att vara mindre praktiska. Ett bevis på detta är Opel Vivaro-e som 2021 vann priset ”International Van of the Year”.

Läs mer om Opels transportbilar här

Oavsett om du vill du köpa eller företagsleasa din bil erbjuder Opel flera finansiella lösningar där du själv väljer det upplägg som passar dig allra bäst. Om ditt företag även är i behov av en personbil tar Opel sikte på framtiden genom ett brett elektrifierat utbud, bland annat genom nya Opel Astra och Opel Mokka som finns både med elmotor och med effektiva förbränningsmotorer.

Läs mer om Opels personbilar här

 

Ta del av erbjudandet

Förmånlig rabatt på transport- och personbilar

Modeller och rabattsatser vid beställningstillfället gällande Opel ordinarieprislista

Opel transportbilar

Modell Rabattsats i %

Combo/Combo-e

26%
Vivaro/Vivaro-e 25%
Movano Skåp 25%
Movano Chassi 25%

 

Opel personbilar

Modell Rabattsats i %

Corsa/Corsa-e

15%
Mokka/Mokka-e 15%
Astra/Astra-e 12%
Grandland 12%
Combo-e Life 12%
Zafira-e Life 12%

 

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;