Gul Opel skåpbil
Gul Opel skåpbil
Ny bil hos Opel med upp till 26% rabatt

Opel ger dig som medlem 12% rabatt på transportbilar och upp till 10% rabatt på personbilar.

Opel har länge varit ett stabilt varumärke på den svenska bilmarknaden. Genom ett brett modellprogram fortsätter Opels hyllade säkerhet att kombineras med ett stort fokus på innovation, design och elektrifiering. Som medlem har du upp till 12% rabatt på Opels modeller.

Alla företag ställs inför olika utmaningar i sin vardagliga verksamhet och Opels transportbilar är redo att ta sig an samtliga. Från smidiga Opel Combo, till Opel Vivaro och stora Opel Movano – Opels transportbilar erbjuder fantastisk flexibilitet med lastvolymer för alla behov. För att optimera din användning kan du självklart även rusta din transportbil helt efter dina egna önskemål.

Är du intresserad av en transportbil som gör det möjligt för ditt företag att ställa om till elektriskt och spara pengar på både skatt och drift? Opels transportbilar finns även med 100% elektrisk drivlina och ger dig alla fördelar med att köra elektriskt, utan att vara mindre praktiska. Ett bevis på detta är Opel Vivaro-e som 2021 vann priset ”International Van of the Year”.

Läs mer om Opels transportbilar här

Oavsett om du vill du köpa eller företagsleasa din bil erbjuder Opel flera finansiella lösningar där du själv väljer det upplägg som passar dig allra bäst. Om ditt företag även är i behov av en personbil tar Opel sikte på framtiden genom ett brett elektrifierat utbud, bland annat genom nya Opel Astra och Opel Mokka som finns både med elmotor och med effektiva förbränningsmotorer.

Läs mer om Opels personbilar här

 

Ta del av erbjudandet

Förmånlig rabatt på person- och transportbilar

Rabatten gäller vid köp av ny bil på ordinarie priser från prislistan.

Rabattsatser på vid beställningstillfället gällande Opel ordinarieprislista.
Se även www.opel.se

Opel personbilar

Modell Rabattsats
Astra 10%
Corsa 10%
Mokka 10%
Frontera 10%
Granland 10%
Combo-e Life 10%
Zafira-e Life 10%

 

Opel transportbilar

Modell Rabattsats

Combo

12%
Vivaro L2 L3 skåp & Crew Cab 12%
Vivaro Påbyggnation med eller utan 4X4 12%
Movano Chassi/skåp & Crew Cab med eller utan 4X4 12%
Movano Påbyggnation, kylbil, chasse med eller utan 4X4 12%

 

Extra utrustning

Fabriksmonterad utrustning 10%
Eftermonterad utrustning 10%
Specialbyggnationer Enligt separat offert

Offererade priser och rabatter gäller ej kampanjbilar, businessmodeller eller nettoprissatta bilar och utrustningspaket, om ej annat anges. Nytillkommande modeller och motoralternativ förhandlas separat.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;