Byte av däck
Upphissad bil för däckbyte
Maskin för däckbyte på bil
Upp till 20 % rabatt!

Alla verkstäder erbjuder ett brett sortiment av däck, fälgar, däckhotell och däckservice. Många har också bilservice med garanti på reservdelar och arbete. Med Villaägarnas medlemsrabatt får du upp till 20% rabatt hos Euromaster.

Euromaster finns på närmare 100 platser i Sverige - från Trelleborg i söder till Gällivare i norr. För att få reda på vilka typer av service som erbjuds på din närmaste Euromasterverkstad ring Euromaster på Villaägarnas egna telefonnummer 0771-18 18 48.

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du följande rabatt hos Euromaster (gäller även i Euromasters webbshop)

  • 10% rabatt på däck och fälg. Som en av Europas största däckkedja har Euromaster stor kunskap inom både däck och fälg. För att se ditt pris efter rabatt direkt på Euromasters webbshop ska du ange rabattkod.
  • 15% rabatt på däckhotell. I priset ingår skifte, tvätt, förvaring, kontroll av däcken samt en förbokad tid inför kommande däckbyte. Erbjudandet gäller i mån av plats.
  •  20% på arbetskostnaden vid bromsbyte. Börjar bromsarna bli slitna? Skakar ratten när du bromsar? Då kan det vara dags för ett bromsbyte. Kom in till Euromaster så kontrollerar de dina bromsar och vid behov får du ett fast pris på vad det kostar.
  • Kontroll av hjulvinklar för 99 kr. En korrekt hjulinställning ger dig bättre bränsleekonomi, ökad säkerhet, bättre körkomfort samt ökad livslängd på däcken. Du bör låta en verkstad kontrollera dina hjulvinklar om du kör på någonting, ratten inte är helt rak när du kör rakt fram eller om du upplever problem med styrningen. På Euromaster erbjuder vi hjulinställningar på de flesta av våra verkstäder. Skulle vi upptäcka att du behöver göra någon justering meddelar vi detta innan utförandet. 

Medlemsrabatter och kampanjerbjudanden gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Lokala avvikelser kan förekomma (t ex franchise verkstäder). Kontrollera med din verkstad att rabatten gäller där. 

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;