bil som står vid en villauppfart
bil som står på en gatan och kvinna som går

DS Automobiles är ett exklusivt bilmärke med rötterna starkt förankrade i fransk kultur och design. Med inspiration från Haute Couture och avantgardism präglas varje detalj hos DS av exklusivt hantverk och hög kvalitet.

Att köra en DS är mer än att bara att sitta i en bil.

Är du i behov av en tjänstebil? Nya DS 7 är en kraftfull och elegant SUV som erbjuds både med förbränningsmotor och som plug-in hybrid med kombinerad el- och bensinmotor, samt fyrhjulsdrift. Ett mer kompakt alternativ är smidiga nya DS 3 som förgyller ditt bilägande genom exklusiva och smarta funktioner, som automatiska dörrhandtag som fälls ut när du närmar dig bilen. DS 3 E-Tense finns även med 100 % elektrisk motor.

Med DS Automobiles har du alltid möjlighet till smidiga och trygga finansieringsalternativ och som medlem får du upp till 12 % rabatt på alla DS-modeller. Du får även förmånliga serviceavtal och 3 års nybilsgaranti.

Läs mer om DS Automobiles personbilar här.

Ta del av erbjudandet

Förmånlig rabatt på personbilar

Rabatten gäller vid köp av ny bil på ordinarie priser från prislistan.

Modeller och rabattsatser vid beställningstillfället gällande DS Automobiles ordinarieprislista.

DS Automobiles personbilar

Modell Rabattsats i %
DS 3 12%
DS 3 E-tense 12%
DS 7 12%
DS 7 E-tense 12%
DS 9 E-tense 12%

Offererade priser och rabatter gäller ej nettoprissatta bilar och utrustningspaket, om ej annat anges. Nytillkommande modeller och motoralternativ förhandlas separat.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;