cirkle K kort
cirkle K kort
Rabatt på drivmedel!

Med Circle K EXTRA Mastercard får du alltid rabatt på drivmedel och laddning. Dessutom får du bonus på alla köp du gör*. Som medlem i Villaägarna blir dina förmåner ännu fler och du får extra mycket drivmedelsrabatt.

Circle K är Sveriges största leverantör av förnybara drivmedel. Vi har ungefär 300 drivmedelsstationer runtom i Sverige och ett stort nätverk av både snabbladdare och ultrasnabbladdare. Vi erbjuder också riktigt fräsch och näringsrik mat, gott och ekologiskt kaffe, smidig bil- och släputhyrning samt biltvätt som är snäll mot plånboken och miljön.

Fler fördelar med Circle K EXTRA Mastercard

Circle K EXTRA

När du skaffar Circle K EXTRA Mastercard blir du automatiskt medlem i Circle K EXTRA. Det innebär att du får massor av personliga erbjudanden och andra förmåner – som till exempel var 6:e kopp kaffe, tvätt och Pizza Hut-pizza på köpet.

Partnererbjudanden

Vi ser hela tiden till att ge dig riktigt bra erbjudanden hos våra samarbetspartners. Du får rabatt på alltifrån nya däck till smarta klockor och avkopplande hotellnätter.

Feltankningsförsäkring

Med en bra försäkring behöver du aldrig oroa dig. Feltankningsförsäkringen som ingår ersätter din bils självrisk om du skulle råka tanka bilen med fel drivmedel på en Circle K-station i Norden.

* Du får 1 % bonus på köp hos Circle K och 0,5 % bonus på övriga köp. Köp av tobak, lotter, spel, drivmedel, kontantuttag och samtliga köp på andra drivmedelsbolag i Sverige är aldrig bonusgrundande.

Har du redan ett Circle K EXTRA Mastercard?

Då kan du enkelt logga in här på villagarna.se och koppla dina erbjudanden till ditt kort.

Klicka här för att läsa villkoren

Dessa erbjudanden har du rätt att ta del av som medlem i Villaägarna. För att säkerställa att du fortsatt uppfyller kraven för dem kommer Circle K Sverige AB att kontinuerligt dela uppgifter som är nödvändiga för detta syfte med Villaägarna.

Kundservice Circle K EXTRA Mastercard
E-post: circlek@sebkort.se
Tfn: 08-14 71 70
Öppet vardagar 8.30–17.00

Du kan också söka efter vanliga frågor och svar här

 

Ta del av erbjudandet

Ansök nu om Circle K Mastercard redan idag

  • Rabatt på drivmedel
    De första tre tankningarna får du 50 öre rabatt/liter drivmedel – därefter får du alltid 25 öre rabatt.
  • Rabatt på laddning
    Du får 10 öre rabatt/kWh när du använder våra laddare och betalar med Circle K Charge-appen.
  • Bonus på köp
    När du använder ditt Mastercard får du 1% bonus på de köp du gör på våra stationer och 0,5% på alla andra köp.

Villaägarnas erbjudande kan inte kombineras med andra avtal eller rabatter. 

Vid delbetalning uppgår krediträntan till 19,75% per år. Den effektiva räntan, beräknat på ett kreditbelopp om 20 000 kr och en pappersfakturaavgift på 45 kr (ej vid e-faktura) är 19.52%. Det sammanlagda belopp som ska betalas vid fullt utnyttjande av kreditbeloppet under ett år är 23 621 kr. Lägsta belopp att betala är 1/33 (≈3%) av den totala skulden varje månad.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

 

;